Tóth Imrével, Varga Richárddal és Magyar Györggyel beszéltünk a 2018-as labdarúgó világbajnokság előtt. Többek között arról kérdeztük őket, hogy fogják-e követni a mérkőzéseket és ha igen, kinek szurkolnak majd.

Tegnap délután 17 órakor vette kezdetét az Oroszország – Szaúd-Arábia mérkőzéssel a 2018-as labdarúgó világbajnokság. Ilyenkor minden focit kedvelő lázban ég: ki fogja hazavinni a közel egy hónapnyi játék után a legeknek járó trófeát? Tóth Imre, az NB3-ban szereplő Makót erősíti. A belső védő is nézni fogja a mérkőzéseket és 2010-es világbajnokoknak, a spanyol nemzeti 11-nek szurkol.

– Természetesen nézem a meccseket, otthon családdal, barátokkal otthon vagy beülős helyeken. A csapattal nem hiszem, hogy lesz közös meccsnézés, mindenki a szabadságot tölti, de páran biztos összefutunk egy-egy meccs erejéig – fogalmazott Imre.

Varga Richárd, az M-Foci Kft. játékosa is a spanyoloknak szurkol. Elmondta, csapatösszetartás szempontjából biztos lesz olyan, mikor együtt nézik majd a meccseket valahol.

– Otthon családdal sűrűn fogom követni a mérkőzéseket, hiszen mindenki rajong a fociért, illetve barátokkal Szegeden valahol.  Szerintem a felkészülés alatt lesz lehetőségünk a csapattal is akár egy közös meccsnézésre – tette hozzá a középpályás.

Magyar György, a Makó játékosa próbál minél több játéknapot figyelemmel követni akár barátokkal, családdal valahol a városban, vagy otthon.

– Közös meccsnézést még nem beszéltünk a csapattal,de előfordulhat az is – mondta a belső védő, védekező középpályás, aki Franciaországnak szorít.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest