Hírek Makó Sport

Megjött a vébétévé a Hagymatikumba

Ma kezdődik a Világbajnokság, ami egy hónapon keresztül a képernyő elé ragasztja a szurkolókat. A fürdő Nyugi Teraszán már beállították a két méter átmérőjű óriástévét, mi is innen közvetítünk majd élőben szakemberekkel.

Hatalmas televíziót szereltek fel ma a Hagymatikum Nyugi Bárjának teraszára, ahová minden futballszerető szurkolót várnak a ma kezdődő Világbajnokság meccseire. Egy hónapon keresztül követhető lesz itt az összes mérkőzés, ráadásul Makó valószínűleg legnagyobb tévéjén.

Hogy a hangulat is tökéletes legyen, minden 4 korsó sör után egy zacskó sós mogyorót is ad ajándékba a Nyugi Bár, valamint tippjátékkal is készülnek.

A Makó Híradó pedig a Bajnokok Ligája döntő után a Világbajnokság alatt is folytatja innen az élő közvetítéseket, amelynek során edzőkkel és futballkedvelő szakértőkkel elemezzük a meccseket.

A nyitómeccset a rendező Oroszország válogatottja játssza Szaúd-Arábia ellen 17:00-kor, ezen már mi is ott leszünk, vendégeink ezúttal Czirbus Gábor alpolgármester és Méhes Tibor edző lesznek.

Jöjjenek önök is velünk szurkolni, találkozzanak munkatársainkkal és szakértőinkkel, és nézzék a legjobb hangulatban a Világbajnokságot.