A Makói Magán Zeneiskolában is köszönte a város nevében Farkas Éva Erzsébet polgármester, illetve Halmágyi Pál, a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány elnöke a pedagógusokat. Az intézményben két oktatót díjaztak pedagógusnap alkalmából.

A Makói Magán Zeneiskola 24. tanéve is jól sikerült: ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Csikota József karnagy-igazgató hosszú percekig sorolta az elért eredményeket, amelyeket a 2017/2018-as évben értek el a diákok és a tanárok. A jövő esztendő mérföldkő lesz az intézmény életében, ugyanis a huszonötödik, jubileumi tanévre készülhetnek. Ezt követően két pedagógust díjazott a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány és az önkormányzat.

Az egyik díjazott Rónainé Török Csilla képzőművész tanár lett: ő már kislányként tudta, hogy a művészeti ágak állnak hozzá közel. Nemcsak ő, hanem három gyermekéből kettő is ebben az ágban helyezkedett el. A másik elismerést Csókási Csaba néptánc oktató vehette át. A sándorfalvi születésű pedagógus Maroslelén és Földeákon is tanít. A legjobbaktól tanulhatott egykor, ekkor döntötte el, hogy tovább szeretné adni a tánctudását a fiatalabb generációnak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest