Hírek Térség

Gyűjtést szerveznek a tűzeset károsultjainak

Ahogy korábban mi is hírül adtuk, kigyulladt egy családi ház Apátfalván szerda hajnalban. Tóth Ádám, a család jó ismerőse gyűjtést szervez a károsultaknak.

Szerda hajnalban teljes terjedelmében égett egy családi ház a Rákóczi utcában, Apátfalván. A település lakóit ez összefogásra hívta fel: Tóth Ádám portálunknak elmondta, azért döntött úgy, hogy segíteni szeretne, mert gyerekkori barátság köti a családhoz.

– Sokat nem tudok a tűzesetről. Nekem egy barátom szólt, aki közel lakik a családhoz, hogy mi történt. Annyit tudtam meg, hogy a kár jelentős: leégett a ház teteje, pár szobát is érték a lángok és két autó is a tűz martaléka lett – tudtuk meg Ádámtól. Elmondta: most gyűjtésbe kezdett a család javára. Azért is fordult a sajtóhoz, hogy még több emberhez elérjen a híre az összefogásnak.

– Aki szeretne segíteni, az megteheti az apátfalvi Hong Kong Áruházban. Most pénzt gyűjtünk, amelyet a napokban át is szeretnénk adni a családnak. Ruhára vagy tartós élelmiszerre nincs akkora szükségük, de azt gondolom, a pénzre igen, mivel nagy kár keletkezett a házukban – fogalmazott Tóth Ádám.

A falu összefogásának eredményeként számlát nyitottak, hogy ezen keresztül is segítsék a családot. A pénzadományokat a 56900123-50061615 számlaszámra várják, Gombkötő Alexandra nevére címezve.

Borítóképünk illusztráció