Hírek Színes

Soós Enikőt tüntették ki a Bárkában

A pedagógusnapi köszöntések sorozata a Bárka Református Óvodában folytatódott: az intézményben Soós Enikőnek adták át az idei tanévben a kitüntetést. Gruberné Joó Marianna intézményvezető a méltatásban kiemelte: az óvodapedagógus átfogó és alapos tudással rendelkezik és folyamatosan képzi magát.

Soós Enikő 2014 szeptembere óta a Bárka Református Óvoda óvó nénije. A fiatal pedagógus az intézmény meghatározó személyisége: többek között sportműhelyt vezet és a sportért felelős, folyamatosan képzi magát, minden gyerkőcöt motivál, és pozitív légkört alakít ki. Munkaköre a hivatása is. Enikő elmondta, óriási eredménynek érzi ezt a kitüntetést, amely hatalmas lendületet is ad neki a további munkára. Annak idején azért választotta ezt a szakmát, mivel családjában is voltak óvónők, ő így ebben a légkörben nőtt fel.

–  A gyerekek szeretete, fejlesztése és oktatása beleivódott a mindennapjaimba, emiatt egyértelmű volt, hogy ezt választom és még nem bántam meg – tette hozzá Enikő. Jelenleg egy 27 fős csoportja van, ahol középsős gyerekek vannak. – Annak idején az Erdélyi püspök utcai óvodába jártam. Nekem nagyon pozitív élmény volt az óvoda, szerettem az óvó néniket és az óvodát is.

navigate_before
navigate_next

A díjat Halmágy Pál, a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány kuratóriumi tagja adta át a fiatal óvodapedagógusnak.