Hírek

Jó reggelt, Makó!

Véradás volt a József Attila Városi Múzeumban, az Ipari Parkról tárgyaltak a Koronában, az Angyalsóhaj Alapítvány Gyüre Villőt támogatja és a kövegyi testületi ülésen járt Lázár János országgyűlési képviselő – tegnap ezekről olvashattak nálunk!

Még 95-szörös véradó is megfordult a József Attila Városi Múzeum és a Magyar Vöröskereszt véradásán. Dr. Nagy Mihály célja, hogy 100-szoros segítő legyen. Megosztották és megvitatták az Ipari Park fejlesztésével kapcsolatos tapasztalatokat a Koronában. Idén is tábort szerveznek a Makói Pótnagyik: minden évben nagy az érdeklődés iránta. 

Folytatódik a makói utánpótlás focicsapat kálváriája: információink szerint a sportkomplexumot építő cég felszólítást küldött a tartozás rendezésére. Nyugdíjas találkozó volt a Hagymatikumban: az operett állt a középpontban. Az Angyalsóhaj Alapítvány és a Givaudan Hungary Kft. tehetséges makói fiatalokat támogat a tanév közeledtével. A Makói Magán Zeneiskolában a pedagógusok javaslatára Gyüre Villőt jutalmazta az alapítvány és a cégóriás.

Kövegyen járt Lázár János országgyűlési képviselő: a rendkívüli ülésen kiderült, hogy művelődési házat és kerékpárutat szeretne a település.

Művelődési házat és kerékpárutat szeretnének Kövegyen – Makó Híradó

Rendkívüli testületi ülést tartottak Kövegyen, melyen részt vett Lázár János, a térség országgyűlési képviselője is. A polgármester beszámolt a település legfontosabb terveiről, illetve a következő időszak lehetséges fejlesztéseiről is szó esett.

Este ismét viharos időnk volt, felhőszakadással, mennydörgéssel és villámlással. Ma kicsit hűvösebb lesz, de a délután során megint felkúszhat a hőmérő higanyszála a 30 Celsius fokig. Ma 10 órától bokrétát kötnek az épülő könyvtár épületére – utána bejárásra is lesz lehetőség. Fogadóórát tart Farkas Éva Erzsébet polgármester: 13 és 16 óra között várja a lakosságot a polgármesteri irodában. 

A reggelt kezdjük egy Ace of Base dallal!