Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

makói mozgáskotta, jobbikos hülyeségverseny, szabadon engedett radikalizmus, Tóth Gabi művészi meztelensége. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Mosolyvarázs

Makói mozgáskotta.

Alkalmas a sérült gyerekek fejlesztésére, de egyben kiváló játék is, így az épek számára is élményt nyújt az úgynevezett mozgáskotta, amit a napokban mutattak be Makón – írja a Delmagyar.hu.

„Ami külön jó benne: a sajátos nevelési igényű fiatalok és egészséges társaik akár közösen is használhatják, így az integrációt is szolgálja. Mint láttuk, a gyerekek – képességeiktől függően – egyedül vagy segítséggel, de minden esetben mosolyogva haladtak végig a pályán, követve az állatfigurás rajzok instrukcióit.”

Mozgáskottát kaptak a sérült makói gyerekek

Alkalmas a sérült gyerekek fejlesztésére, de egyben kiváló játék is, így az épek számára is élményt nyújt az úgynevezett mozgáskotta, amit a hét végén mutattak be Makón. A Szivárványon Túl Alapítvány szerezte be támogatók jóvoltából, és a nyáron rendszeresen használni fogják.

Útmutatás

Jobbikos hülyeségverseny.

Az expártvezér Coelho szintű mondatokkal kezdett el ömlengeni saját magáról közösségi oldalán, miközben a pártja a szétesés szélére sodródott: ez tényleg csúcs – fogalmaz az Origo.hu.

„Hogy ne kelljen annyit beszélni a pártszakadásról, inkább elkezd magáról beszélni, egészen szuperül sikerült. Végre valami igazán érdekes is kiderült: Vonának a szíve mutatja az utat, az esze pedig készíti a terveket, de sajnos többet nem is akar elárulni.”

Vona Gábor Coelhóvá változott a pártháború kellős közepén

A Jobbik néppárti szárnya egymással verseng, ki tud nagyobb hülyét csinálni magából minél rövidebb idő alatt. Vona Gábor most alaposan feladta a leckét, talán még Z. Kárpát Dániel, alelnök Star Wars-os performanszát is veri, pedig ez tényleg nem volt könnyű feladat. Az expártvezér Coelho szintű mondatokkal kezdett el ömlengeni saját magáról közösségi oldalán.

Képtelenség

Szabadon engedett radikalizmus.

Csaknem 450 radikalizálódott, köztük 50 iszlamista terrorizmusért elítélt szabadul 2019 végéig Franciaországban, a hatóságoknak feladja a leckét a megfigyelésük – állítja a Hirado.hu.

„Ez a probléma folyamatos kihívás elé állítja a biztonsági szolgálatokat, akiknek eddig is olyan többletmunkával kellett szembenézniük, amelyekhez nem lett hozzáigazítva sem a technikai, sem pedig a humán feltételrendszer az elmúlt években. Ebből kifolyólag jó, ha a börtönökből kikerülő radikális személyen eseti ellenőrzést meg tudnak csinálni a biztonsági szolgálatok, de az, hogy a nap 24 órájában, folyamatosan ellenőrzés alatt tartsák őt, pillanatnyilag képtelenség – hangsúlyozta Horváth József.”

A radikalizálódás melegágyaivá váltak a francia börtönök

Csaknem 450 radikalizálódott, köztük 50 iszlamista terrorizmusért elítélt szabadul 2019 végéig Franciaországban – ezt közölte a francia igazságügyi miniszter, aki jelezte, hogy ezeket az embereket a hatóságok a szabadulásuk után is megfigyelik.

Tetoválás

Művészi meztelenség.

Tóth Gabi, a népszerű énekesnő egy egészen különleges képet mutatott magáról – így a Blikk Online.

„Tóth Gabi ezúttal félmeztelenül állt a fényképezőgép elé. Az énekesnőről egy nagyon művészi, gyönyörű fekete-fehér fotó készült. Arra, hogy ezen barna színű a haja, nagyon egyszerű a magyarázat: még azelőtt készült a felvétel, hogy befestette volna szőkére. A képen még Gabi új tetoválásának egy részletét is láthatjuk.”

Hoppá: Tóth Gabi félmeztelenül állt a kamera elé – fotó

Tóth Gabi ezúttal félmeztelenül állt a fényképezőgép elé. Az énekesnőről egy nagyon művészi, gyönyörű fekete-fehér fotó készült. Arra, hogy ezen barna színű a haja, nagyon egyszerű a magyarázat: még azelőtt készült a felvétel, hogy befestette volna szőkére. A képen még Gabi új tetoválásának egy részletét is láthatjuk.