Lemondott a Makói Állatvédő és Természetvédő Egyesület elnöke, születésnapost köszöntöttek Királyhegyesen és külföldi koncertre hangolódtak a Makói Magán Zeneiskola fúvósai. Ezeket olvashatták nálunk!

Szekeres Anna blogjával kezdtük a napot: az irodai munkáról írt. Lemondott a makói állatvédő egyesület elnöke: Facebookon jelezte a lemondási szándékát az elnök. Körözött járműveket foglaltak le Csanádpalotánál: egy BMW és egy Mercedes akadt fent a rostán az ellenőrzés során. A Szegedi Vadasparkban gondozzák a kóborló macit: mint kiderült, a fiatal jószág nőstény és visszakerül a Bükki Nemzeti Parkba. 

Meglepetés születésnapi köszöntővel kedveskedett a családja Kocsis Mihályné Ferencsik Katalinnak: a rendezvényen az önkormányzat is köszöntötte a 90 éves lakost. A hét embere rovatunkban a fiatal és roppant tehetséges Fruzsa Katát mutattuk be. Folytatódott a zenepaviloni koncertsorozat: a Makói Magán Zeneiskola lépett fel vasárnap.

Prágára hangolódott a Makói Magán Zeneiskola a Zenepavilonban – Makó Híradó

Szeptemberi prágai koncertjük repertoárjából adott ízelítőt vasárnap este Makón a zeneiskola gyermek- és ifjúsági fúvószenekara.

Ma várhatóan felsős lesz az ég, délután csapadékra is számíthatunk. A hétfőt indítsuk egy táncos dallal – zavarjuk meg a hét első napját!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest