Szeptemberi prágai koncertjük repertoárjából adott ízelítőt vasárnap este Makón a zeneiskola gyermek- és ifjúsági fúvószenekara.  

Négynapos zenei táborban vett részt a Makói Magán Zeneiskola Kunfehértón, ahol a prágai koncertjükre készültek, ennek eredményét pedig Makón mutatták be a zenepaviloni programsorozat keretein belül. A prágai utazás mellett ráadásul szeptemberben jubileumi tanévet nyit a zeneiskola.

– Vége van a tanévnek, nagyon boldogok vagyunk, mert rengeteg versenyeredményünk van: megyei, országos és nemzetközi versenyeken vettünk részt, a diákjaink nagyon szép eredményeket értek el. Ez a 24. tanévünk volt, végtelenül boldogok vagyunk, mert a következő tanév szeptembertől a 25., jubileumi tanéve lesz a Makói Magán Zeneiskolának – mondta el Csikota József, a zeneiskola karnagy-igazgatója.

Hudák Anna is részt vett a mai koncerten. A 16 éves fuvolista öt éve játszik a zenekarban, tavaly Moszkvában is járt, és a szeptemberi prágai utazást sem fogja kihagyni. Mint elmondta, nagyon várja már az utazást, hiszen ezek még jobban összehozzák a csapatot.

A rendezvény az Értékközvetítés a Makó-térségi közösségekben elnevezésű, EFOP 1.5.3-16-2017-00037 jelű pályázat keretében valósult meg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest