Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Véget ért a macikaland, az eső sem tudta elvenni a túrázók jókedvét Kiszomboron, birtokba vették a Maxi Mozgáskottát a gyerekek, a Nemzeti Regattán népszerűsítették Makót – tekintse át velünk a tegnapi nap legfontosabb híreit röviden!

Véget ért a macikaland – Sándorfalván csípték el a nemzet medvéjét: jeladóval látják el a bundást, és visszaviszik a Bükki Nemzeti Parkba. Az eső sem tudta elvenni a túrázók jókedvét: a tegnap délelőtti esős időjárás ellenére is megtartották az V. Torontál Kaland- és Kerékpártúrát Kiszomboron. Birtokba vették a Maxi Mozgáskottát a gyerekek: szombaton használhatták először a sajátos nevelési igényű fiatalok és egészséges társaik azt a mozgásfejlesztő eszközt, amire A Szivárványon Túl Alapítvány tavaly gyűjtést kezdeményezett.

Siófokon, a Nemzeti Regattán népszerűsítette Makót egy kis csapat – számolt be róla Czirbus Gábor alpolgármester Facebook-oldalán. Nemrégiben Pataki Zita műsorvezető Makóra látogatott, hogy Dia és Bea segítségével felfedezzék a Grand Hotel Gloriust, amely versenyben van Az Év Hotele címért – egy szavazattal ön is segíthet a makói hotelnek.

Teljes titokban készítette egy frissen alakult magyar filmes csapat Budapesten a 2018-as oroszországi futball-vb himnuszának klipjét: ide kattintva megtekintheti az elkészült videót! Szegedi versenyzővel aranyérmes a kajaknégyes: a magyar versenyzők összesen négy érmet gyűjtöttek a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati 500 és 1000 méteres döntőiben.

Dől, borul a Jobbik: sorra dobják kukába tagságukat a párt vidéki szereplői Toroczkai László kizárása után. Maradnak a záporok és zivatarok a térségben a következő napokban.

Az időjáráshoz igazodva, a mai napot a Doors dalával indítjuk!