Hírek

Jó reggelt, Makó!

Indiánok toboroztak a Maros-parton, megkezdték a makói járdák felújítását, tombolt a vihar Makón és orvosok válaszoltak az olvasók kérdésre – ezekkel vártuk tegnap olvasóinkat!

Indiánok a Maros-parton: a Makói Óvoda elballagott nagycsoportosai elfoglalták a Zöld-házat, hogy együtt játszanak egy nagyot a szeptemberben kezdődő iskola előtt. Csongrád megyébe ért az ország medvéje: a mackót hőkamerás helikopterrel és drónokkal keresik. Megkezdték Makón a járdaprogramot: az idei évben 160 millió forintot különített el erre az önkormányzat. Pedagógusnapi díjeső volt a Hagymaházban: több mint 70 szakember munkáját ismerték el. 

Szétrobbantották a makói Roma Nemzetiségi Önkormányzatot – a testületi ülésen részt vett Czirbus Gábor és Farkas Éva Erzsébet is, az alpolgármester szerint nem erre a cirkuszra van szüksége a városrésznek.  Jelenleg 48 személyt köröz a makói rendőrkapitányság: a bűnlajstrom széles. Tombolt a vihar tegnap: a tűzoltók nem unatkoztak.

Önök kérdeztek, Dr. Nagy Jenő igazgató, kardiológus főorvos és Dr. Kallai Árpád radiológus főorvos, főigazgató volt szerkesztőségünk vendége.

Az orvos válaszolt – online fogadóórát tartottunk – Makó Híradó

Dr. Nagy Jenő igazgató, kardiológus főorvos és Dr. Kallai Árpád radiológus főorvos, főigazgató volt szerkesztőségünk vendége.

Ma visszatérhet a kánikula, azonban záporeső, zivatarra számítani lehet. Az UV-sugárzás nagyon erős lesz, így naptejet és napszemüveget érdemes használnunk. Tegnap olvasóink is küldtek fotókat a viharról, ha Önnek is vannak képei, ossza meg velünk.

A napot kezdjük egy Avicii számmal: “függök tőled”.