Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Makói galambgate, hontalan migránsmilliók, Babos Timi tigrise és Zimány Linda formás idomai. Szerdai koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Galambgate

Makó küzdelme a madarakkal.

Továbbra is sok a galamb Makón: a lakóközösségek maguk igyekeznek felvenni a harcot a madarakkal – számol be róla a Delmagyar.hu.

„A makóiak, ahogy tudnak, küzdenek a galambok ellen. Budai János közös képviselő elmondta, a Lordok házán tetőt takarítottak, hálót feszítettek ki, a Bérpalotánál pedig megtisztították az ürüléktől a vízelvezetőt, a padlást pedig lezárták a madarak elől. Mindez komoly összegbe került a lakóközösségnek.”

Továbbra is sok a galamb Makón: a lakóközösségek maguk igyekeznek felvenni a harcot a madarakkal

Érintett lakóktól származó információink szerint elmaradt a makói belvárost ellepő galambállomány megritkítása Makón. Mint megírtuk, a dolog szükségességét még novemberben vetette fel egy lakossági fórumon a helybeli Horváth Zoltán, aki elmondta, a szárnyasok csapatostól telepszenek meg az épületeken, piszkot hagynak maguk után.

Befogadás

Hontalan migránsok.

Globális migránsbefogadó kampányt hirdet a sorosista Amnesty International, legalizálni akarja az illegális bevándorlást, amit emberi jognak nevez, ezért azt mindenki számára engedélyezné – így az Origo.hu.

„Az Amnesty szerint jelenleg körülbelül 1,2 millió migránst kellene globális szinten azonnal befogadni, de arra csupán 30 állam hajlandó. Különleges esetben viszont akár 22,3 millió embernek is kellene befogadó országot találni. Ennek érdekében a kampány legfőbb része, hogy ezek közül minél több migránst fogadjanak be a tehetősebb államok, amelyek főként Európában találhatók.”

Globális migránsbefogadó kampányt hirdet a sorosista Amnesty International

A Soros György által kitartott, Amnesty International nevű, bevándorláspárti álcivil szervezet legalizálni akarja az illegális bevándorlást, amit emberi jognak nevez, ezért azt mindenki számára engedélyezné. Ennek elérése érdekében globális kampányt hirdetnek „I welcome” néven. Konkrétan le is írják, hogy azt szeretnék, ha minél többen csatlakoznának az „ I welcome” kampányhoz.

Tigris

Babos Budapestje.

A Lokál Online Babos Tímeával készített interjújából az is kiderül, melyek a kiváló teniszező kedvenc helyei a nagyvilágban és a magyar fővárosban.

„Ha egyet kellene kiemelni, akkor a Városligetet és az állatkertet mondanám. Nagyon szeretem az állatokat, kedvencem a tigris, korábban örökbe is fogadtam egyet. A Városliget a tóval, illetve a Vajdahunyad várával egyedi hangulatú, szívesen kiülök valamelyik bisztró teraszára egy jó kávéra vagy limonádéra, ha éppen otthon vagyok. Most már évek óta a karácsonyi vásár is családi hagyomány, rajongok a hangulatáért.”

Babos Timi Budapesten érzi magát otthon

Budapest díszpolgára címmel tüntette ki Babos Tímea teniszezőt a Fővárosi Közgyűlés. A fővárosi díszpolgárokat bemutató sorozatunkban a 25 éves kiváló sportolót kérdeztük. – Úgy tudom, a család soproni, mégis büszke önre Budapest is. Köti valamilyen különleges emlék, élmény a fővároshoz?

Csekkolás

Formás idomok.

Zimány Linda – jó szokásához híven – ismét formás testével nyűgözte le Instagram-követőit – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„A 32 éves modell közösségi oldalán egy olyan fotót osztott meg, amelyen felső testét alig takarja egy barna top. Lindán egy jóganadrág is feszül, amelyben jól kivehetőek formás idomai. A modellről köztudott, hogy formában tartja magát, így nem meglepő, hogy ezt a fotót is edzés előtt készítette. ‘Nyári formacsekkolás edzés előtt’ – írta a bejegyzéshez Linda.”

Zimány Linda jógázós képétől lementünk hídba

A 32 éves modell közösségi oldalán egy olyan fotót osztott meg, amelyen felső testét alig takarja egy barna top. Lindán egy jóganadrág is feszül, amelyben jól kivehetőek formás idomai. A modellről köztudott, hogy formában tartja magát, így nem meglepő, hogy ezt a fotót is edzés előtt készítette.