Hírek Makó Színes

Gálázott a VargaBalett

Ebben a tanévben számos fellépésen, versenyen és minősítőn van túl a VargaBalett Táncműhely Egyesület. Kedd délután egy gálaműsor keretén belül zárták le a 2017-2018-as tanévet. 17 csoportban és 290 növendékkel folyik az oktatás az egyesületnél.

Jubileumi évet zárt a VargaBalett Táncműhely Egyesület. A Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Makón működő balett oktatásával foglalkozó egyesület 17 csoportban oktatja a táncot és 290 növendék lesz napról napra ügyesebb.

– Visszagondolva, szeptemberben jubileumi évet meghirdetve, milyen programokat próbáltunk megcélozni és elérni, boldog és büszke lehetek a táncműhelyben dolgozó összes szülőre, növendékre és tanárokra – fogalmazott Varga József, a VargaBalett elnöke és oktatója.

Az országos versenyeken, fesztiválokon is bemutatkozó VargaBalett számos remek eredménnyel zárhatja a tanévet. A kis Mándoki Renáta és Ravasz Emma is a táncműhelyt erősíti. Emma már 5 éve balettozik, Reni csak egy éve. – Amikor néztem, nagyon megtetszett, ezért választottam a balettet. A legjobb az, hogy táncolni lehet – árulta el Emma, aki bár több gálán is fellépett már, de azért picit izgult a kezdés előtt.

– Én is azért választottam a balettet, mert megtetszett. A gálára nagyon sokat készültünk – vette át a szót Reni.

navigate_before
navigate_next

A jubileumi gálán minden korcsoport bemutatkozott a Hagymaház színpadán. A kis tehetségeket nagy tapssal jutalmazták a szülők, nagyszülők és érdeklődők.