Hírek

Jó reggelt, Makó!

Munkára jelentkezett Makón és Csanádpalotán Lázár János országgyűlési képviselő, Királyhegyesen pedig megtekintette a jövőképet bemutató prezentációt. Czirbus Gábor alpolgármester lakossági fórumot tartott – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Makón és Csanádpalotán is munkára jelentkezett Lázár János: az országgyűlési képviselő megkezdte a makói kistérség bejárását, hogy felajánlja segítségét. Több mint harminc pénzügyőrt gyanúsítanak korrupcióval: a Központi Nyomozó Főügyészség 32 pénzügyőrt hallgatott ki.

Hallott már a görhokiról? A Makói Vikingek U12-es csapata a Bauer Inline Magyar Kupán vett részt, ahol a 6. helyezést érte el. Németh Ervin legújabb kötetét tegnap mutatták be. A szerzővel Varga Márta beszélgetett. Egyre elavultabb a makói közvilágítás: mostanában sokkal több a hibabejelentés a lámpákra.

Míg Toroczkai szerint többen követhetik Dúró Dórát, addig Zeitler Ádám megerősítette: a makói Jobbiknál nincs pozícióharc. Czeglédy Csaba utasíthatta a makói iskolaszövetkezet vezetőjét – a másodrendű vádlott meghallgatásával folytatódott a makói iskolaszövetkezet ellen áfacsalás miatt indult per a Szegedi Törvényszéken.

Jól haladnak a honvédi lakások munkálatai: a Berzsenyi és a Paizs utcában is javában zajlik az önkormányzati lakások felújítása. Czirbus Gábor alpolgármester fórumot tartott: főleg a járdákra és az esővíz-elvezetőkre panaszkodtak a lakosok.  Jó hangulatban telt a térség országgyűlési képviselőjének egyeztetése a királyhegyesi képviselő testülettel.

Ha Horváth Lajosnak kétharmada lenne… – Makó Híradó

Jó hangulatban telt a térség országgyűlési képviselőjének egyeztetése a királyhegyesi képviselő testülettel. Lázár János vette a lapot, és megígérte, nekifekszik a feladatoknak. Horváth Lajos polgármester jövőre már 25 éve lesz polgármester Királyhegyesen, a településsel kapcsolatban Lázár János kiemelte, ez a hely gyakorlatilag a béke szigete, szépen fejlődik, szinte bűnözés sincsen.

A hónap első napján a Tündéket köszönthetjük. Ma is elég nyárias időnk lesz, 32 Celsius-fokkal. Az új hónapot köszöntsük egy Boney M dallal, a Rasputinnal.