„Úgy érzem, ez az a pillanat, amikor a csapatnak váltásra van szüksége” – indokolta meg röviden a döntését Zinedine Zidane. A Real Madrid öt nappal ezelőtt ezelőtt nyerte meg a Bajnokok Ligája döntőjét, zsinórban harmadik alkalommal.

A BL-döntőt követően váratlanul mondott le a Real Madrid sikeredzője, Zinedine Zidane. Döntését azzal indokolta, hogy úgy érzi, most van itt az a pillanat, amikor a csapatának váltásra van szüksége. Úgy gondolja, a játékosoknak másra van szükségük, és most jött el az ideje, hogy távozzon. Továbbá hozzátette: a győzelmek folytatásához új ember kell a Realnak.

Florentino Perez Real-elnök mellette ült, elmondta, nem volt felkészülve erre a lépésre, ő is csak szerdán tudta meg Zidane-tól, hogy menni akar. De kiemelte, szerinte “ez viszlát”, és biztos benne, hogy “Zidane egyszer visszatér”.

Zidane 2016 januárjában vette át az edzői szerepet Rafa Beníteztől és ez idő alatt 3 Bajnokok Ligáját, 1 spanyol bajnokságot, 1 spanyol szuperkupát, 2 európai szuperkupát és 2 klub-vb-t nyert a két és fél év alatt. 

Borítókép: MTI Fotó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest