A makói kistérség településeit is elkezdte végigjárni a térség országgyűlési képviselője, hogy felajánlja segítségét a képviselő testületeknek a rövid és hosszú távú fejlesztési tervekkel kapcsolatban.

Több videót is feltöltött közösségi oldalára Lázár János arról, ahogyan végigjárja választókerületének településeit. A képviselő már hagyományosan arról egyeztet a települések vezetésével, mit és hogyan szeretnének fejleszteni a következő években.

A legnagyobb gondot a fiatalok helyben tartása és az idősekről való gondoskodás jelenti majd, ezt kell valahogyan megoldani, ez mindenhol elhangzott.

– Arra kerestük a választ, hogy Makónak milyen kisugárzása van Románia és Szerbia irányába, nemcsak gazdasági, hanem turisztikai szempontból is. Azt tanácsoltam, hogy kiemelten foglalkozzanak ezzel a témával. Hajrá Makó! – írta bejegyzéséhez Lázár János.

Csanádpalotán most a legnagyobb jó hír, hogy a település lezárta az adósságrendezési eljárást.

– Adósságtól megmenekült önkormányzat élén a polgármester Asszonnyal nagy munkát végzett. Ezt követően stabil költségvetés megteremtése, a nyertes pályázatok kivitelezése van soron. – írta a testülettel való találkozásról a képviselő.

Lázár János a következő időszakban a választókerületéhez tartozó összes települést bejárja, mindenhol azt kérte, szedjék össze milyen fejlesztésekben gondolkodnak, hogy segíthessen ezeket elérni a kormánynál.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest