Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

A migráció határai, szocialista kupleráj, Osvárt Andrea babaprojektje, Tusup tetkói. Szerdai koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Bordélyház

Szocialista kupleráj.

A Magyar Hírlap Online összeállításából kiderül, az MSZP-ben csak az egyet nem értésben van egyetértés.

„Ha egy bordélyház nem működik, akkor a k.rvákat kell lecserélni. A k.rvák pedig mi vagyunk a kuplerájban – mondta Szanyi Tibor a Hvg.hu-nak adott interjújában. Az MSZP EP-képviselője, aki indul az elnöki tisztségért, továbbra is kitart amellett, hogy fel kellene számolni a pártot, és állítása szerint vannak követői a párton belül.”

Semmiben sem értenek egyet a szocialisták

Míg Kunhalmi Ágnes szerint az MSZP-ben lassú változás kell hogy elinduljon, Szanyi Tibor azt állítja, hogyha pártja nem tudja rövidre zárni a megújulást, az európai parlamenti választásokra csak félgőzzel tud ráfordulni. Időközben Ujhelyi István arról beszélt, hogy szerinte Tóth Bertalan lesz a befutó az MSZP élén.

Határ

A jog kullogása.

Nem ellentétes a nemzetközi joggal a bevándorlás nemzeti kezelése – fejti ki a Hirado.hu cikkében a szakértől a Stop Soros törvénycsomag kapcsán.

„Tóth Norbert az M1 Ma este című műsorában erre reagálva azt mondta: a bevándorlás kérdését nemzeti hatáskörben tartani nem ellentétes a nemzetközi joggal. A nemzetközi jogász arról is beszélt, hogy a migráció előtt vannak lezárva a határok, amely lehetséges a nemzetközi jog szabályai alapján. Szerinte a civil szervezetek esetében probléma, hogy a jog alapvetően ‘kullog’ az események után. A civil szektort illetően az elmúlt évtizedekben történtek olyan társadalmi változások, amelyeket a jog nem tudott lekövetni, keresi a jó megoldásokat ezekre a változásokra.”

Nem ellentétes a nemzetközi joggal a bevándorlás nemzeti kezelése

Benyújtotta a kormány a Stop Soros törvénycsomagot az Országgyűlésnek, így önálló büntetőjogi kategória lehet az illegális migráció szervezése és segítése is. Szabadságvesztéssel, de akár kitiltással is büntethetik azokat, akik segítik a bevándorlást. A javaslatot július közepéig fogadhatják el, és utána két héten belül életbe is léphet.

Családmodell

Osvárt Andrea babaprojektje.

Osvárt Andrea és párja lassan két éve alkotnak egy párt, és a kapcsolatuk egyre szorosabb – írja a Lokál Online.

„Esküvőről egyelőre nem beszéltünk, a baba pedig még nincs úton, de rábíztuk magunkat a sorsra. Nagyon-nagyon hiszek és bízom a sorsomban, nem félek semmitől. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de mindketten bármikor készen állnánk rá, hogy jöjjön egy baba. Fent eldöntik, hogy mi lesz az utunk, tette hozzá mosolyogva a 39 éves színésznő, aki saját családmodelljét is megálmodta már.”

Osvárt Andrea: Jöhet a baba

Osvárt Andrea és párja lassan két éve alkotnak egy párt, és a kapcsolatuk egyre szorosabb. Annyira, hogy hamarosan akár közös babát is vállalnának. Osvárt Andrea azok közé a magyar hírességek közé tartozik, akinek a nevét nem csupán itthon, hanem világszerte ismerik.

Lézervágás

Tusup tetkói.

Fájdalmas, hosszú és drága lesz Shane Tusupnak megszabadulni minden, Hosszú Katinkával kapcsolatos, a testét díszítő emlékétől – állítja a Blikk Online.

„Az árak helyenként, klinikánként változnak. Szerintem ennyi minta eltávolítása a méreteiket és a kezelések alkalmát beleszámítva 500 ezer és 1 millió forint közötti összegbe kerülne – árulta el Bíró-Tóth Anita lézeres tetováláseltávolító a Blikknek. – Shane Tusup azért szerencsésebb, mert a fekete tetoválásokat részesítette előnyben, viszont a vonalakhoz használt kontúrtű mélyebben és nagyobb mennyiségben dolgozta bele a festéket a bőrbe. Nálam ezért a kezelései akár két évig is eltolódhatnának.”

Tusup milliós tortúrája: két évig tart eltüntetni a Katinkára emlékeztető tetoválásait

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő amerikai edző-férje életük legszebb pillanatairól tetoválásokkal emlékezett meg, ám ezek most már inkább sajgó lelki sebeket jelenthetnek. A múlt héten a nyilvánosság előtt üzengetett egymásnak a két fél, házasságuk zátonyra futott. Pedig nem is olyan régen még minden rózsaszínűnek tűnt…