Lázár János országgyűlési képviselő a kiszombori testületi ülésen járt; több lesz a beteg, mint egy karszalag, illetve vádat emeltek egy román embercsempész ellen – többek között ezekről is olvashattak a tegnapi napon.

Egy pályázatnak köszönhetően növelik a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó intézmény betegbiztonságát. Ez lehetővé teszi a könnyebb azonosítást is. Kánikulával ér véget a tavasz: a következő napokban egyre szárazabb és még melegebb levegő érkezik az ország fölé.

Vádat emelt a makói ügyészség egy román embercsempésszel szemben: a Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a román férfival szemben, aki tavaly ősszel 28 illegális bevándorlót próbált meg Magyarország területére csempészni. Emlékezetesre sikerült a nyolcadik szülinap Matyinak, aki azt kérte a szüleitől, hogy a makói fürdőben ünnepelhesse születésnapját barátaival: hétfőn a Hagymatikumban buliztak. Lázár János a kiszombori testületi ülésen járt, ahol dicsérte a település gazdálkodását, és felajánlotta a segítségét több ügyben is a grémiumnak.

Lázár: Kiszombor stabil, rendezett település – Makó Híradó

A térség országgyűlési képviselője dicsérte a település gazdálkodását, és felajánlotta a segítségét több ügyben is a testületnek. Szívesen karolna fel egy Trianon emlékközpont létrehozását célzó kezdeményezést. – Ez a település híresen stabilan gazdálkodik, nagy eredmény, hogy úgy fejlődött, hogy közben nem adósodott el – emelte ki Lázár János a testületi ülésen, hozzátéve: Magyarország mintegy 3200 településének csak az egyharmada volt ilyen az adósságkonszolidáció előtt.

Ahogy már megszokott, idén is csatlakozott a Kihívás napjához a város. Makón már éjféltől elkezdődtek a programok és egészen estig csatlakozhatnak a mozogni vágyók a kezdeményezéshez. Ha sport, adunk egy kis motivációt a mai Challenge Day-hez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest