Makói zenés sztárparádé, jobbikos bolsevizmus, a spanyol futballarmada támadása, Istenes Bence tehertétele. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Sztárparádé

Makói fesztiválnyár

Már árulja a Hagymaház a jegyeket a Makói nyár néven futó, a városban bő egy évtizedes hagyománnyal rendelkező zenei fesztiválra – írja a Delmagyar.hu.

„Június 16-án a Primadonnák című bohózat lesz az első, 24-én ad élő koncertet Zorán, majd 30-án a Pál Utcai Fiúkat láthatja-hallhatja a közönség. A fesztivál záró előadását július 14-én tartják, amikor a Bob herceg című operettet tűzik műsorra.”

Zorán is a makói nyár sztárja lesz

Már árulja a Hagymaház a jegyeket a Makói nyár néven futó, a városban bő egy évtizedes hagyománnyal rendelkező zenei fesztiválra. A plakátokból kiderül: négy előadásból háromra a tavalyi árakon – helyről függően 2000, illetve 2500 forintért – lehet belépőt váltani, csak Zorán koncertjéért kell valamivel többet fizetni a szokásosnál: 3500, illetve 4000 forintot.

Bolsevizmus

Megalkuvó jobbikosok.

Forrnak az indulatok a pártban, miután ki akarják zárni Toroczkai Lászlót – elemez a Hirado.hu.

„A Jobbik korábbi Veszprém megyei elnöke csalódott hangvételű bejegyzésben írta meg, hogy ‘ilyen szűk látókörű, megalkuvó vezetése még nem volt a Jobbiknak.’ Orbán Imre eddig ismeretlen okból azóta törölte az eredeti szöveget, de a bejegyzésben úgy fogalmazott: ‘Néppártról beszéltek, de úgy döntötök, mint a bolsevikok. Ha azt hiszitek, hogy Toroczkai kirúgásával helyreáll az egység, akkor nagyon tévedtek.’ A volt Veszprém megyei elnök ezután azt is hozzátetette, több társához hasonlóan ő is kilép a Jobbikból.”

Toroczkai szerint kizárja a Jobbikból az etikai bizottság

Vélhetően kizárja a Jobbikból az etikai és fegyelmi bizottság – erre utal egy interjúban Toroczkai László. A korábbi alelnök ellen azért indult eljárás a múlt héten, mert saját platformot alakítana a párton belül és így próbálná visszaszerezni a Jobbik régi szavazóit.

Honvágy

Istenes Bence terhe.

Ha akarná, sem tudná letagadni Istenes Bence, hogy mennyire vágyik haza a családjához a Fülöp-szigetekről, ahol 37 napja forgatják a Survivor legújabb évadát.

„Azt hiszem, minden az arcomra van írva… hogy mennyire leírhatatlanul hiányzik a családom, és hogy 37 napja folyamatosan forgatunk… viszont pontosan 1 hét múlva ilyenkor indulok haza!!! – írta Bence a fotóhoz.”

Istenes Bencét borzalmas honvágy gyötri

Fülöp-szigetek – Ha akarná, sem tudná letagadni Istenes Bence, hogy mennyire vágyik haza a családjához. Istenes Bence az Instagramon beszélt arról, milyen honvágya van, elvégre már 37 napja forgatják a Survivor legújabb évadát, ami megterhelő a műsorvezető számára is. „Azt hiszem, minden az arcomra van írva…

Átmenet

Hispán aranyesélyek.

A 24.hu-nak interjút adó David Villa, a New York City labdarúgója szerint a spanyol válogatott van olyan erős, mint 2010-ben, azaz komolyan kell számolni vele az idei vb-n.

„A rendszer adott ahhoz, hogy sikereket érjünk el. A játékosok még gyorsabbak, még erősebbek, mint anno mi voltunk. Fiatalok? Na, és! Komoly tapasztalattal bíró futballistákból áll majd a keret, olyanokból, akik a világ legjobb csapatatiban edzenek és játszanak hétről hétre. Az átmenetet jól biztosítja az edzői stáb, vannak veteránok, mint mondjuk Andrés Iniesta […]. Azt pedig ne feledje, nálunk van a világ egyik legjobb kapusa, David de Gea; a világ legkeményebb védősora, legkreatívabb középpályája és leggólerősebb támadóegysége. Nehéz így azt mondani, hogy bocs, ne számoljatok velünk.”

David Villa: Ez a spanyol válogatott van olyan jó, mint a 2010-es | Foci VB 2018

A világbajnok futballistának Nikolics Nemanjáról is van néhány jó szava. Interjú.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest