Hírek Kiemelt hírek Makó

Újabb rongálás elkövetőit keresik

Felháborodva mutatta Czirbus Gábor portálunknak a kárt, amit vandálok okoztak a Szent István téri sportpályán. Az alpolgármester feljelentést tett, reméli meglesz a tettes.

– Nem ezért dolgozunk, hogy mások ezeket a hatalmas összegből létrehozott játszótereket és sportpályákat tönkretegyék – mondta bosszúsan Czirbus Gábor, amikor megnéztük a választókerületében lévő egyik játszóteret.

A sportpályát körbekerítő hálót ugyanis valaki(k) szétvágták, amit mivel egybefüggő hálóról van szó, nem is igazán lehet kicserélni. A vandálok emellett a pálya ajtaját is kiszedték a helyéről, a cél egyértelműen károkozás volt, hiszen sosem szokott zárva lenni, így e nélkül is nyugodtan bemehettek, ha játszani akartak volna.

Az alpolgármester feljelentést tett a rendőrségen, és nagyon bízik benne, hogy megtalálják a tettest vagy tetteseket. Czirbus Gábor a várost járva folyamatosan figyeli az illegális szemetelőket és a rongálókat is, de azt mondja ez ellen a legtöbbet lakossági bejelentéssel, összefogással és kamera felvételekkel lehet tenni.

One Response

  1. A szőnyeget viszont már nem fényképezték le, az túl feltűbően látszódna hogy nem rongálás, hanem elhasználódás következte alakult ki.. Hogy az ember focizni szeretne egy jót, és nem tud mert bukik fel a pályán, igaz? 😀 Hihetetlen hogy egy lyukon vannak kiakadva a hálón, mikor a pálya az évek során már annyira elhasználódott, hogy lassan már használhatatlan lesz.. Sőt.. Már így is mondható annak, csak mivel nem igazán van olyan normális pálya, ahova az emberek menni tudnának focizni, így rákényszerülnek erre… De a lényeg hogy a város jó színben tűnjön fel, igaz? Értem én 😀

Comments are closed.