Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Készen állnak a gyereknapra a makói játszóterek, a nagy verseny ellenére állja a sarat a Hagymatikum és a régészet napját ünnepelték a múzeumban – ezekről olvashattak tegnap nálunk!

Fegyelmi eljárás indul Toroczkai ellen: a Jobbik országos elnöksége felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzen etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László ellen. Erre reagálva egy hosszabb posztot írt a politikus a Facebook-oldalán.

A magyar régészet napjához már második alkalommal csatlakozott a József Attila Városi Múzeum: hivatalos solymász is részt vett a rendezvényen. Orbán Viktor hangsúlyozta: a magyar államnak kötelessége fellépni a migráció szervezői ellen.

55 évvel ezelőtt adták át a régi fürdőt, ebből az alkalomból nosztalgiáztunk Gergely Gáborral a múltról, jelenről, jövőről. Tovább fejlődtek a játszóterek: Czirbus Gábor elmondta: minden játszótér készen áll a hétvégére, átnézték és rendbe rakták az összes játszóteret a városban gyermeknap alkalmából.

Tovább fejlődtek a játszóterek – Makó Híradó

Czirbus Gábor alpolgármester összegezte a játszóterekkel kapcsolatos fejlesztéseket a választókerületében, továbbá hozzátette: minden játszótér készen áll a hétvégére, átnézték és rendbe rakták az összes játszóteret a városban gyermeknap alkalmából.

Kicsit borongós időre ébredtünk, azonban érdemes nem a házban, lakásban kuporogni: 10 órától nyílik meg a Kemencés és Hagymás Grillfesztivál a Návay Lajos téren, fél 11-től pedig a „Láttad-e már a zenét?” kiállítás veszi kezdetét a Glorius Vigadóban. Este a nagylaki művelődési házban az apátfalvi Pódium Színpad mutatkozik be. A BL-döntőt akár velünk is megnézheti a Nyugi Bár teraszán.

A reggelt kezdjük egy Freddie-számmal: az énekes az este folyamán fellép a grillfesztivál színpadán is.