Hírek Kiemelt hírek Színes

Több száz gyereket ajándékozott meg a Figyi Coffee

2 hónappal ezelőtt fogott gyűjtésbe a Figyi Coffee és Rendezvényház gyermeknap alkalmából. A felajánlásoknak köszönhetően nemcsak, megajándékozta, hanem vendégül is látta a Makói Katolikus Általános Iskola alsó tagozatosait és óvodásait.

Mintegy 120 gyermeket látott vendégül a Figyi Coffee és Rendezvényház gyermeknap alkalmából. Csőke Norbert ügyvezető elmondta, az ajándék plüssöket a makói lakosok és vállalkozók ajánlottak fel, illetve portálunk is az ügy mellé állt. Az óvodának jó minőségű, használt ruhákat is felajánl a kávézó. A kezdeményezés mellé állt a Magyar Vöröskereszt is, a helyi csoport önkéntesei arcfestéssel és csillámtetoválással készült a gyerkőcöknek. A kicsik nagyon örültek a plüssöknek, örömmel ölelgették magukhoz és játszottak velük. A Figyi Coffee és Rendezvényház meg is vendégelte a gyerekeket, finom limonádéval és remek gyerekzenékkel készültek az apróságoknak.

navigate_before
navigate_next

Csőke Norberttől megtudtuk, idén még szeretnének jótékonysági rendezvényt szervezni: a tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik azt a kerékpártúrát, amelynek bevételét egy makói középiskolának ajánlják majd fel.

– Tavaly közel 100 ezer forintot tudtunk összegyűjteni a 2017/2018-as tanév a tanulmányi versenyeinek utaztatására. Még egyeztetünk, hogy idén melyik iskolának és milyen célra rendezzük meg a második biciklitúránkat – fogalmazott az ügyvezető.