Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Ismét több tízezer néző előtt lép fel a Forgatós, Csjernyik Zoltán a nemrég történt közlekedési balesetéről beszélt és országos példa lehet a Honvéd-program. Tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

A Facebook lett a veszte annak a sofőrnek és 8 utasának, aki kedden balesetet okozott a 4-es főúton. Tizenötnél több gyerek maradt árván a tragédia után. Országos kompetenciamérést tartottak az iskolákban: a 6., a 8. és a 10. évfolyamos diákok vettek részt a felmérésen. Sean Paul is fellép a Szegedi Ifjúsági Napokon: ő zárja a fesztivált.

Csjernyik Zoltán, Csanádalberti polgármesternének szerencsés balesete Szikáncsnál: majd három évtizedes jogosítvány tulajdonosaként és vétlen szereplőként elszenvedte élete első közúti balesetét. Országos példa lehet a Honvéd-programból – erről beszélt a Rádió7 műsorában Sánta Sándor önkormányzati képviselő.

Két makói védőnőt is jelöltek az Év védőnője 2018 közönségszavazáson: még leadhatják a voksukat a szakemberekre. Jövő hónapban ismét több tízezer néző előtt lép fel a Forgatós Táncegyüttes: a Trianon című rockoperát a Hősök terén mutatják be.

Ismét több tízezer néző előtt a Forgatós Táncegyüttes – Makó Híradó

Az Itt élned, halnod kell hatalmas sikere után újra együtt dolgozik Doktor László és Koltay Gábor. A Trianon című rockoperát a jövő hónapban mutatják be a Hősök terén.

Eliza és Eszter napja várhatóan esős, azonban nyárias lesz. A napot kezdjük egy frissebb dallal: Ryan Tedder és csapat ismét remek, fülbemászó dalt rakott össze.