6,9 kilométernyi járda épül Makón, új tűzoltóautója lesz Földeáknak egy projektnek köszönhetően, tartalmas napokon vannak túl a makói tűzoltók – tekintse át velünk röviden a tegnapi nap legfontosabb híreit!

Folytatódik a járdaépítés Makón, mintegy 6,9 kilométernyi járda készülhet el a nyár folyamán  ­– számolt be róla Farkas Éva Erzsébet polgármester Facebook-oldalán tegnap. A földeáki önkormányzat közösen és sikeresen pályázott Valkány községgel egy határon átnyúló projektre: rendezvényeket, kurzusokat tartanak majd, illetve egy tűzoltóautót is vásárolnak ennek köszönhetően.

A makói tűzoltóknak is bőven akadt dolguk a napokban: szombaton egy nagy méretű lehasadt fához, vasárnap egy kiégett autóhoz, hétfőn pedig villámcsapás miatt hívták őket ki. Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő, szegedi távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Előzetesbe került a 8 éves kislány megölésével gyanúsított fiú: emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elnökválasztás után továbbra is egymásnak feszülnek a Jobbikon belüli vezető politikusok: az ásotthalmi polgármester a párton belüli platformban gondolkodik, az elnökség a bejelentését pár órán belül lecsavarta. A pártot újabb tagok hagyták el, ezúttal a nemrég feloszlatott székesfehérvári alapszervezetének tagjai döntöttek a kilépés mellett.

A ma reggelt pedig a Blahalouisiana dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest