Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Duplázó pünkösdi király, a Jobbik SZDSZ-es köntöse, az MSZP haláltusája, Zoltán Erika csodás újjászületése. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Királyság

Dömös duplázása.

Újrázott a pünkösdi király Ópusztaszeren – így a Delmagyar.hu.

„Most hét lovas mérte össze az erejét, az akadálypályán. Nem volt könnyű a feladat. Többek között a földről fokossal kellett felszedni lét bugyrost, egy zsákot, és két zászlót is át kellett vinni a pálya egyik részéről a másikra. De az akadálypálya része volt egy olyan akadály, amit át kellett ugratnia a lovasoknak, és két szekér, valamint néhány szalmabála, amiket pedig ki kellett kerülniük.”

Duplázott a Pünkösdi király

A hagyományos királyválasztást ezúttal pünkösd hétfőn tartották, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. Most hét lovas mérte össze az erejét, az akadálypályán. Nem volt könnyű a feladat. Többek között a földről fokossal kellett felszedni lét bugyrost, egy zsákot, és két zászlót is át kellett vinni a pálya egyik részéről a másikra.

Árulás

Libsi köntös.

Egyre többen gondolják, hogy a Jobbik elárulta a nemzeti radikalizmust és egykori önmagát, az elmúlt hónapokban több szervezet is kivált a Jobbikból, és a pártszakadás sem kizárt – elemez a Hirado.hu.

„A Jobbik elárulta a nemzeti radikalizmust – ez az oka a korábban feloszlatott székesfehérvári alapszervezet szerint annak, hogy a helyi szervezet összes tagja kilépett a Jobbikból. A Pestisrácok.hu-hoz eljuttatott közleményükben kilépésük okait részletesen le is írják: szerintük a Jobbikban mára eltűntek a korábban lefektetett értékek és irányelvek. Úgy fogalmaznak: a Jobbik mára egy új köntösbe bújtatott SZDSZ lett.”

Csalódott párttagok: A Jobbik egy új köntösbe bújtatott SZDSZ lett

Újabb tagok hagyják el a Jobbikot: ezúttal a párt nemrég feloszlatott székesfehérvári alapszervezetének tagjai döntöttek a kilépés mellett. Szerintük a Jobbik elárulta a nemzeti radikalizmust és egykori önmagát. Az elmúlt hónapokban több szervezet is kivált a Jobbikból, és a pártszakadás sem kizárt, a Jobbik volt alelnöke, Toroczkai László ugyanis új mozgalom alapítását tervezi.

Olvasztás

Szocialista haláltusa.

A tisztújítás előtt álló MSZP egyenesen a vesztébe rohan – állítja a Magyar Hírlap Online cikkében Deák Dániel politológus.

„Bárki is lesz az elnök, az MSZP haláltusája folytatódik, hiszen már nem maradt olyan politikus a pártban, aki hitelesen tudna képviselni egy baloldali politikát. A folyamat legnagyobb nyertese Gyurcsány Ferenc, aki egy demokrata pártba olvasztaná egybe a balliberális erőket. A bukott miniszterelnök ráadásul elérte, hogy mivel ő maradt az egyetlen karizmatikus ellenzéki politikus, frakcióvezetőként mindenki rá figyel majd, felszólalásai lesznek minden bizonnyal a legemlékezetesebbek az Országgyűlésben.”

Vesztébe rohan az MSZP

A csúfos választási vereséget és Vona Gábor lemondását követően történetének legsúlyosabb válságába került a Jobbik – jelentette ki lapunknak Deák Dániel politológus. Az ellenzék kapcsán kiemelte azt is, hogy a tisztújítás előtt álló MSZP egyenesen a vesztébe rohan.

Tiltólista

Zoltán Erika újjászületése.

Csakis az életmódváltásának köszönheti a fogyást az énekesnő, aki a Lokál Online szerint jogi lépéseket tervez a fogyasztószert forgalmazó céggel szemben, amely azt állítja, hogy az általuk forgalmazott termékkel szabadult meg tíz kilótól.

„Személyre szabott étrendet állított össze, amely számtalan vitaminkészítményt tartalmaz. De természetesen tiltólistát is kaptam, ebből a legnehezebben betartható volt számomra a tejtermékek teljes elhagyása. Egy hónapig tartott az átállás, eleinte nehéz volt, de megvan az eredménye. A fogyás mellett fizikailag 20-25 évet fiatalodtam. Szóval ehhez semmi köze semmilyen fogyasztószernek.”

Zoltán Erika: Pofátlanul visszaélnek a nevemmel

Zoltán Erika nevével hirdeti magát egy fogyasztószert forgalmazó cég, amely azt állítja, hogy az énekesnő az általuk forgalmazott termékkel szabadult meg tíz kilótól. Erika felháborodott a hamis reklámon és a Lokálnak elárulta: ha szükséges, jogi útra tereli az ügyet, ugyanis ő csakis az életmódvált