Hírek

Jó reggelt, Makó!

Pünkösdi fúvószenekari koncert és U11-es kupa volt Apátfalván, illetve virágpompába díszítették a Szent István Király templom kapuját. Tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Pünkösdi királyt is választottak az Ópusztaszeri Nemzeti Parkban a hétvége során: végül a tavalyi királyt, tavalyi király duplázott. Kutyakölykökkel bukott le egy olasz az M70-es autóúton, ellene állatkínzás vétsége miatt eljárást indítottak.

Véget ért a kajak-kenu világkupa a Maty-éron. Hüttner Csaba szövetségi kapitány elégedett az érmek számával és a teljesítménnyel, hiányérzete legfeljebb azért lehet, mert olimpiai számban nem szerzett aranyat a válogatott. Kihagyott ziccerek és hetesek miatt kapott ki a Makói KC – mindössze egy góllal verte a Felföldi István SE.

Közel 30 esztendős az a hagyomány, miszerint pünkösd alkalmából virágba borul a Szent István Király templom kapuja. A régi szokások mellett, hétfőn egy új emléknapot is ül a katolikus egyház. Pünkösdi kupát tartottak az apátfalvi sportcsarnokban: az U11-es csapatok nagyon ügyesek voltak. A Borbély András Band a szentesi fúvószenekart hívta meg vendégfellépőként az ünnepi koncertjükre.

Pünkösdi fúvós koncert volt Apátfalván – Makó Híradó

Pünkösd alkalmából az apátfalvi Borbély András Band koncertet szervezett. Ez alkalomból meghívták a szentesi városi fúvószenekart is. Ezzel a fellépéssel szerettek volna emléket állítani Borbély András előtt, a település díszpolgára és egykori zenetanára előtt.

Az eső után napsütés jön: délután már 27 fok várható. Esernyőt mindenképpen vigyünk magunkkal, ugyanis az időjósok szerint eshet is ma. A jó időt köszöntsük ezzel a régi dal feldolgozásával.