Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Nemzetállami élethalálharc, Soros sarazása, Tápai Szabina pocaklakója, Tóth Vera mosolygó lelke. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Pozíció

A nemzetállamok élethalálharca.

Az európai parlamenti választásokba is beavatkozhat Soros György? – elemzik szakértők a Hirado.hu cikkében.

„Kelet-Közép-Európában ezek a törekvések sikertelenek voltak, és Olaszországban, de Franciaországban is láttuk már annak jeleit, hogy hiába költ dollármilliárdokat Soros György a választási kampány befolyásolására, a bevándorlásellenes erők ennek ellenére erősödtek, és komoly pozíciókat szereztek – hangsúlyozta Deák Dániel. Soros György már az előző EP-választásba is beavatkozott kiszivárgott dokumentumok szerint. A 2014-es kampányban több mint hatmillió dollárt költöttek a milliárdos szervezetei, amelyek a nyílt társadalom megvalósításáért, vagyis a nemzetállamok eltüntetéséért harcolnak.”

Az európai parlamenti választásokba is beavatkozhat Soros György?

A milliárdoshoz köthető szervezetek is cenzúrázhatnák az online felületeken megjelenő migrációval kapcsolatos híreket, információkat – hangzott el az M1 Unió28 című műsorában. 2019. május végén lesz az európai parlamenti választás. Az egyfordulós választás kampánya hivatalosan még nem kezdődött el, szakértők szerint azonban már zajlanak az előkészületek Európa-szerte.

Ürügy

Soros-sár a focivébére.

A New York-i székhelyű Emberjogi Figyelő nevű civil szervezet útmutatót adott ki arról, milyen mértékben romlik Oroszországban az emberi jogok helyzete, az Origo.hu szerint Soros lobbistái ezzel a focivébére támadtak.

„Petr Briston, a német jobboldali AfD párt törvényhozási képviselője, kijelentette: a HRW baloldali lobbicsport, amelyet Soros pénzel. 100 millió dollárt kaptak Sorostól 2010 óta, és ‘minden konzervatív kormányt bírálnak – legyen az Vlagyimir Putyiné, Orbán Viktoré, Donald Trumpé vagy Benjamin Netanjahué’. Hozzátette, egy pillanatig nincs kételye afelől, hogy az EU-kormányok, a médiák és az olyan NGO-k, mint a HRW együttműködnek, hogy besározzák Oroszországot a labdarúgó-világbajnokság előtt. Hozzátette: Soros és az EU mindent megtesz, hogy megosszanak bennünket, és gyűlöletet szítsanak az emberi jogok ürügyén.”

Soros lobbistái most a focivébére támadnak

A New York-i székhelyű Emberjogi Figyelő nevű civil szervezet újságíróknak 49 oldal terjedelmű „útmutatót” adott ki arról, hogy az oroszországi labdarúgó-világbajnokság előtt milyen mértékben romlik az országban az emberi jogok helyzete. Azzal a szándékkal, hogy igyekezzenek e sporteseményt átpolitizálni. Erről egy spanyol újságíró, Ignacio Ortega és egy német törvényhozó, Petr Briston beszélt az orosz Sputnik News hírügynökség angol nyelvű szolgálatának.

Hangolás

Tápai Szabina várandóssága.

Elkészültek az első ultrahangképek Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babájáról, a boldog anyuka kisbabája egészségére már a terhessége alatt is odafigyelj – írja a Lokál Online.

„Ezt a terhességemet kicsit másként viselem, mint az előzőt, de ez nem is olyan meglepő, hiszen nem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú, de sokat segít a várandós vitaminom. Örülök, hogy már a kezdetektől szedem ezt a trimeszterekre tagolt készítményt, hiszen e nélkül sokkal nehezebb dolgom lenne. Egyrészt a rohanó életmódom miatt, másrészt a második babánál már nem tud annyira figyelni magára az ember.”

Megmutatta babáját Tápai Szabina

Elkészültek az első ultrahangképek Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babájáról. A boldog anyuka nagyon fontosnak tartja, hogy kisbabája egészségére már a terhessége alatt is odafigyeljen. „Ezt a terhességemet kicsit másként viselem, mint az előzőt, de ez nem is olyan meglepő, hiszen nem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú, de sokat segít a várandós vitaminom.

Bizalom

Tóth Vera mosolygó lelke.

Az énekesnő a közösségi oldalán jelentette be, hogy csatlakozott egy bandához – így a Blikk Online.

„Szavakban ki nem fejezhető az örömöm! A mai naptól a Budapest Bár csapatának tagja vagyok! Rég vártam már ennyire koncerteket, mint most! Köszönöm a bizalmat! Nyáron találkozunk! Boldogság! Mosolyog a lelkem! – írta a posztjában Vera.”

Klikk: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/toth-vera-csatlakozott-egy-bandahoz/n7gd4rn