Hírek Kiemelt hírek Színes Térség

Az apáké volt a főszerep a királyhegyesi oviban

Hagyományteremtő szándékkal szervezték meg a királyhegyesi Napsugár Óvodában az apák és nagyapák napját. Ez alkalomból sorversenyeket és kincsvadászatot is rendeztek az intézményben, majd a délelőttöt ez közös pizzázás zárta.

Fejes János Róbert és Kozma Szabolcs találta ki, hogyha van anyák napja és gyereknap az óvodákban, miért ne lehetne apák és nagypapák napja is. A királyhegyesi Napsugár Óvoda otthont is adott rendezvénynek, így péntek délelőtt a gyerkőcökkel ott voltak az apukák és nagypapák is. A délelőtt során ügyességi versenyeket szerveztek a kicsiknek és a felnőtteknek, de volt kincskeresés és hangfelismerő játék is – az apukák brillíroztak, mindenki felismerte csemetéjének a hangját akár több gyermekhang közül is. Fejes János Róbert elárulta, a gyerekek nagyon élvezték a napot, teljesen bezsongtak az apás naptól.

– A kisfiam, Robika már tegnap is nagyon várta ezt a délelőttöt – tette hozzá az apuka.

Ugrálóvárat és trambulint is felállítottak az udvarban, utóbbit Horváth Lajos polgármester ajánlotta fel erre az alkalomra. Németh Angéla, az óvoda tagintézmény vezetője elmondta, az apukák is odavannak a gyerekeikért, mindent megtesznek értük, ezért is álltak az apás nap kezdeményezése mellé.

navigate_before
navigate_next

Bognár Boglárka nagypapája, Misi bácsi érkezett erre a napra. Bogi elárulta, nagyon jól érezte ma magát. Közös programokat is szerveznek nagypapájával és apukájával, Istvánnal: tévézni szoktak vagy éppen focizni.