Pünkösdi vetélkedőt tartottak a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonában élőknek. Különböző ügyességi feladatokban kellett helyt állniuk a szépkorúaknak, de kvízzel és dalfelismeréssel is készültek a mentálhigiénés dolgozók.

Labdát tereltek, tárgyakat kellett kitalálniuk, horgászniuk és cipőt is kellett befűzniük a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonának lakóinak a pünkösdi vetélkedőjén. Az otthonban élők élvezték a feladatokat, sokan többször is jelentkeztek, hogy még egy feladványt megcsináljanak, azonban mindenki lehetőséget kapott az ügyeskedésre. Nagyon várták a dalfelismerő és kvíz feladatokat is, hiszen ilyenkor a régi nagy kedvenceiket hallgathatták vissza és nézhették meg képen. A kérdések között többek között a májusfáról és a pünkösdről kérdeztek.

Czavalingáné Varga Mária megbízott részlegvezető elmondta, az nagyobb ünnepek – mint például a húsvét, a farsang, a karácsony és a pünkösd – előtt mindig szerveznek ilyen kvíz délelőttöt, mint a mai is volt. Az otthon mentálhigiénés szakemberei könnyed feladatokat állítanak össze az otthonban élőknek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest