A hétvége közeledtével sem hagyjuk önöket reggeli hírösszefoglaló nélkül: tekintsék át röviden a tegnapi nap legfontosabb híreit!

Már megtörtént a műszaki átadása az új levéltárnak: a korszerűsített épülethez egy raktárcsarnokot is építettek, ahová több mint 2 kilométernyi, 16 település iratanyaga kerül, ráadásul kiállítások is lesznek az új levéltárban. Összehangolt segítség a korai fejlesztés kulcsa – Dr. Vereska Ágnes gyermekrehabilitációs szakorvos és Nagy Márta tanácsadó szakpszichológus tartott előadást tegnap délután a korai fejlesztésről. Polgármesteri fogadóórát tartott Farkas Éva Erzsébet, ahol egyesület-alapítás és bölcsődei elhelyezés kapcsán is felkeresték. Kifizeti a tagokat a Makó és Térsége Víziközmű Társulat, a visszajáró érdekeltségi hozzájárulásokat banki átutalás vagy készpénz formájában vehetik át.

Makón egyeztetett Lázár János, a térség országgyűlési képviselője a Hagymatikum bővítéséről. Varga Mihály a parlament költségvetési bizottságának ülésén elmondta: a kormány gazdaságpolitikai céljai változatlanok, amelynek alapja, hogy az országban munkaalapú társadalom épül. Toroczkai László komoly morális deficitet azonosít a Jobbikban. Állítja, egyértelmű az igény egy olyan mozgalomra, mely az eredeti, nemzeti és keresztény eszmei alapokon nyugszik.

A tegnapi napon Balázsék ébresztették a szegedieket: a három műsorvezető, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Reök-palota előtt várta az érdeklődőket a felállított plexistúdióban. Élen járnak a magyarok az internetezésben – derül ki egy szerdán közzétett reprezentatív felmérésből.

A mai napot pedig a Black Keys dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest