Hírek Makó Térség

Jó reggelt Makó!

Az idő szomorú, és az is marad, de önök ne legyenek azok. Ma reggel is összeszedtük milyen érdekességekről írtunk tegnap. Van minek örülni.

A mai napon az időjárás jelentés szerint majdnem 20 mm csapadék is hullhat, mondhatnánk hogy ebben aztán nincs nagy öröm, de a mezőgazdaságnak biztos jól jön.

Valószínűleg kevés fagylalt fog ma fogyni, pedig tegnap kiderült, hogy a bazsalikomos málna lett az év fagylaltja. Na nem baj, erre jó lesz figyelni, lesz itt még kánikula.

A világ körforgása nem áll meg egy kis esőtől, a könyvtár építése is rohamléptékkel halad, tegnap először jártunk az új épület falain belül, amelyen már látszanak a Makovecz-stílus nyomai is.

Nagylakon sem unatkoznak, a Maros utca az új útnak örül, 10-15 évre megoldódott a közlekedés kérdése, tudtuk meg a polgármestertől.

A rendőrség közlése szerint az egynapos sebességellenőrzés során mintegy 9 ezer autóst ellenőriztek a megyében, ebből 90 alkalommal akadt sebességtúllépés.

Ha még mindig rossz lenne a kedve, akkor hoztunk egy jó kis napsütéses számot Will Smith-el. Mondjuk most Miami-ban is esik az eső, ami sokkal cikibb, mint nálunk…