Hírek Színes

Balázsék ébresztették a szegedieket

A rossz idő ellenére is mosolyt csaltak a szegediek arcára Balázsék: az élő kitelepülés plexistúdiója a Reök-palota előtt kapott helyet, ahol reggel 6 és 10 között szórakoztatták az érdeklődőket.

A Rádió 1 Roadshow mai állomása Szeged volt, ahová nemcsak jókedvet hozott a három műsorvezető, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, hanem nyereményjátékokkal is készültek a szegedi közönségnek.

Az egyik feladatot nem mindenki úszta meg szárazon: a műsorvezetők kérdéseket tettek fel a csapatoknak, akik ha helyesen válaszoltak, dobhattak egyet, ha pedig a dobás célba ért, a víz feletti ülés lecsukódott, és a rajta ülő a vízben végezte. A rossz időre ellenére a közönség nagyon lelkes volt: Marika néni nem először találkozott Balázsékkal, ismét ellátogatott hozzájuk, hogy énekeljen nekik. Volt, akinek új frizurát hozott a roadshow: Ábel átváltozását is bemutatták a közönségnek a műsorvezetők, akik természetesen a szegedi halászlét sem hagyták ki, ha már itt jártak.

A kitelepülések sorozata pedig nem ért véget: holnap Békéscsabán, pénteken pedig Szolnokon várja hallgatóit Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani.