Hírek Sport színes

Ultrabalaton 2018 – Csongrád megyei tűzoltók is teljesítették a 221 km-es távot

Három csapatban összesen huszonkilenc megyei tűzoltó állt rajthoz.

221 kilométer – ennyit kellett összesen teljesíteniük azoknak a csapatoknak, akik idén is rajthoz álltak Európa legnagyobb tókerülő futóversenyén. Az idei rajt sem indulhatott el a Csongrád megyei tűzoltók nélkül. A csapattagok többsége már az legelső versenyen is teljesítette a távot, azóta pedig minden évben leadják nevezésüket a hagyományos futóversenyre.

A Csongrád megyei tűzoltóktól három csapat is nevezett a 2018-as váltóra.

A Futótűz Szeged Tűzoltóság csapata 17 óra 05 perces idővel érkezett a célba, amivel az abszolút kategóriában a 22. helyen végeztek, saját kategóriájukban pedig a 8. helyet szerezték meg. A céges csapattok közül az előkelő negyedik helyen zárták a futamot.

A csapat tagjai

Kerékpáros kísérő: Gémes Szabolcs

Futók: Domonkos Gábor, Nagy Róbert, Rasztik Ferenc, Őze Dániel, Bodó Gábor, Almási Zsolt, Faragó Antal, Farkas Ádám, Kószó Krisztián, Bullás Imre.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata 20 óra 12 perc idő alatt futották körbe a tavat.

A csapat tagjai

Kerékpáros kísérő: Ördög István

Futók: Czang Zoltán, Ménesi Zoltán, Antal Gábor, Bacsák Szilárd, Harmos Krisztián, Kádár András, Köles Róbert, Török Attila Viktor, Török Attila Péter.

A szentesi tűzoltók is minden évben rajthoz állnak, de idén mindössze hét fővel teljesítették a távot, ami kihívás elé állította a csapatot. Fejenként átlagosan harminchárom kilométert futottak, volt olyan futó, aki öt szakaszt is teljesített. 22 óra 05 perc alatt érkeztek be a célba, ezzel a hétfős csapatok verasenyében a harmincnyolcadik helyen végeztek a szentesiek.

A csapat tagjai

Kerékpáros kísérő: Rácz Tibor

Futók: Krám István, Bugyi Tibor, Szenti Erik, Kovács Ferenc, Csorba Ákos, Hegyi Tibor, Tóth István.

 

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság | Borítóképünk illusztráció.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.