Hírek Kiemelt hírek Makó Sport

Bajnoki cím, amely kopaszságot hozott

A Makó KC nyerte meg az NB II ifjúsági bajnokságot: a Köröstarcsa ellen simán hozták a kötelezőt az ifik – 36 : 25-re nyertek a makóiak. A hatalmas ünnep közepette még egy fogadást véghez vittek: Hegyi Noel az év elején azt mondta, ha bajnokok lesznek, kopasz lesz – és így is lett!

Színes szalagok, pezsgőfröcskölés, örömtánc és hajnyírás: így lehetne összegezni az NB II-es ifjúsági bajnokság zárómérkőzését, amelyen a Makó KC és a Köröstarcsai KSK ifjúsági csapatai vettek részt. A 2017/2018-as kiírásban a Maros-menti csapat ifijei végig színvonalasan és jól játszott, ezt alátámasztja, hogy az egész bajnokság során egy alkalommal vesztettek mérkőzést.

Nacsa Ferenc, az utánpótlás csapat technikai vezetője a meccset követően elmondta, 10 év munkája ért be vasárnap. Kiemelte: az ifik 80 százalékát egy évtizede „mérgezték meg” a kézilabda szeretetével. Nagy Zoltán, a Makó KC utánpótlás szakmai igazgatója is örömmel vette fel a bajnoki pólót. Bár problémák voltak az edzőkkel, végül Hegyi Noel az első helyi repítette a csapatot.

navigate_before
navigate_next

Az örömünnep közepette egy fogadás is megvalósult: a csapat edzője az idén elején megígérte, ha a Makó lesz a bajnok, megszabadul a hajától. Az edző be is tartotta a szavát: az Erdei János Sportcsarnok előtt, az ünneplő tömeg előtt megengedte, hogy lenyírják a haját.