Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Filmfesztivál szervezésére és sportfelszerelésekre is pályáztak helyi civil szervezetek, egyesületek, sportegyesületek, alapítványok vezetői; A madarak és fák napja alkalmából a Csongrád Megyei Gesztenyeliget Otthon szervezésében intézményi szintű vetélkedőt rendeztek május 10-én, a Nagymágocsi Kastélyotthonban és Makó és Szeged között is épülhet Tram-train – többek között ezekről is olvashattak tegnap nálunk.

Eltűnés miatt keresik Kiss Ferenc Józsefet: 72 éves férfi eltűnési ügyében a Makói Rendőrkapitányság nyomoz. Emellett a lakosság segítségét is kérik. Döntőben a magyar AWS az Eurovíziós Dalfesztiválon – szombaton izgulhatunk a fiúkért. A Madarak Fák Napját ünnepelték a Nagymágocsi Kastélyotthonban.

Közösen írták alá tegnap délelőtt a városházán az önkormányzati támogatási szerződést a támogatott civil szervezetek, egyesületek, sportegyesületek, alapítványok vezetői. Összesen 20 millió 500 ezer forint támogatásban részesült a 36 pályázó. Bár a teljes keretösszeg közel dupláját igényelték, a megszavazott keretből minden pályázónak jutott. Csatabárd elásva egy időre: a közös célok érdekében összefog a Fidesz és DK makói szervezetei.

Csatabárd elásva egy időre – Makó Híradó

Április 8-ig harc volt, most fegyverszünet van – mondja Mucsi Tamás a DK választókerületi elnöke. Czirbus Gábor alpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a pártállástól független, a makóiak érdekeit szolgáló közös munkát ígértek. Lázár János megválasztását követően azt mondta, fel fogja keresni ellenfeleit és arra kéri őket, dolgozzanak közösen a térség fejlődéséért, és ehhez járuljanak hozzá ők is javaslatokkal.

Makó és Szeged között is épülhet Tram-train: az országgyűlési képviselő szerint a beruházással történelmet ír és az egész országnak példát mutathat a város. A Makói Fotó Barátok Egyesülete még a városnapok alkalmából hirdetett fotópályázatot, amelynek eredményhirdetésére tegnap került sor. A szexualitás érték, amelyre vigyázni kell rá – mondta el dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus a tegnapi előadásán. Ismét két gyilkosság is terítékre kerül a hétvégén a Gloriusban: töretlen a lelkesedés a makói négycsillagos szálloda által meghirdetett krimi vacsorák iránt.

A napot indítsuk egy kedves kis videóval: így énekel gazdájával egy cica.