Kiemelt hírek Makó Színes

Két gyilkosság is terítékre kerül a hétvégén a Gloriusban

Május második hétvégéjén két rejtélyes ügyet oldhatnak meg azok, akik részt vesznek a Grand Hotel Glorius interaktív színházi előadásain. A vacsorával egybekötött programok izgalmas menüsort és különleges élményt kínálnak a vendégeknek, amelyeken jókedvből sincs hiány.

Töretlen a lelkesedés a makói négycsillagos szálloda által meghirdetett krimi vacsorák iránt. A Grand Hotel Glorius Vigadójában május 11-én és 12-én este is nyomozhatnak az asztaltársaságok, miközben pazar menüsort fogyaszthatnak. – Már hagyománya van ezeknek az interaktív programoknak nálunk, a vendégek szeretik és várják a megoldásra váró eseteket. A mai estén egy új darab, a Vérkötelékek debütál, holnap pedig a korábbi sikerre tekintettel a Kétely fátylai című kerül ismét terítékre – tájékoztatott Farkas Diána értékesítési vezető. A bűntényeket a Makón már jól ismert színházi társulat mutatja be a közönségnek. – Az éjszakát is a Gloriusban tölti ezúttal a csapat, a két előadás között pedig alkalmuk lesz arra, hogy a várost is megismerjék, illetve igénybe vegyék a szálloda szolgáltatásait – ismertette a hétvége eseményeit a sales manager. A tökéletes kikapcsolódás tehát mindenki számára biztosított, ami szükséges is, hisz ismét rendkívül izgalmas és rejtélyes történetet kell megoldaniuk az amatőr detektíveknek.

A ma esti történetben egy lezártnak hitt sötét családi titok került terítékre egy gazdag mecénás halálának évfordulóján. A fordulatos cselekményben három mindenre elszánt fivér harcol a gazdag családi örökségért, közben pedig sorban esnek ki a szekrénybe bújtatott csontvázak. Hogy végül mi lesz a végkifejlet és hogyan tárulnak fel a titkok, nos, ezt nem fedhetjük fel, de azt igen, hogy igen elszánt és lelkes társaság gyűlt össze ezúttal is a megoldásra. – Már harmadszor veszek részt a nyomozásban, az előzőekre a párommal jöttem, most a sógornőmet hoztam magammal. Mindig rendkívül jó a hangulat és tetszik a színészek improvizációja. Remek asztaltársaságok alakulnak ki és annak ellenére töretlen a lelkesedésem, hogy korábban nem sikerült az eseteket megoldanom – tudtuk meg Szatmári Zsuzsától, aki Kecskemétről érkezett a programra.

Fodor Krisztián chef pedig most is tovább fokozta az izgalmakat az általa kigondolt menüsorral. – Kacsamell vaníliás körte krémmel és rokforttal az előétel, amit burgundi marharagu követ, bacon chips és zeller. Desszertként pedig csokoládét szolgálunk fel cseresznyével és mandulaforgáccsal – árulta el a négycsillagos szálloda konyhafőnöke, a szálloda sales manager pedig azt, hogy az idén várhatóan már csak ősszel lesz vacsora gyilkosság. Elkeseredésre tehát nincs ok, mert mindenkit szeretettel vár a közeljövő programjaira is a makói Grand Hotel Glorius. Június 29-én 18 órától dr. Kádár Annamária pszichológus az érzelmi intelligencia témaköréről fog előadni az érdeklődőknek a szálloda Vigadójában.

navigate_before
navigate_next