Hírek Makó Sport

A maximumra törekszik a Makó kölcsönjátékosa

Molnár János már hatszor is eredményes volt tavasszal – írja a csfoci.hu.

A télen került a Makóhoz a 19 éves Molnár János, aki sorra szerzi a fontos gólokat: hétvégén újabb kettőt tett hozzá az eddigiekhez, csapata pedig az újabb megszerzett három ponttal továbbra is életben tartja bennmaradási reményeit.

– Nagyon jól működünk csapatként, ezt a hétvégén is bebizonyítottuk. A legfőbb célunk, hogy a hátralévő négy meccset megnyerjük, de elsősorban most a Dabas elleni meccsre koncentrálunk. Nagyon örülök, hogy két gólt is tudtam szerezni, mindig próbálom a maximumot nyújtani edzésen és persze meccsen is – mondta a csfoci.hu érdeklődésére Molnár János, a makóiak játékosa, aki duplázni tudott a Mórahalom elleni megyei rangadón, ezzel oroszlánrészt vállalt a győzelemből.

A Maros-partjára a télen a Szeged 2011-Grosics Akadémia kölcsönjátékosaként kerülő fiatal futballista már hat gólt is szerzett a tavaszi idény alatt, ezzel egy csapásra a makóiak házi gólkirályává is vált. Ennek kapcsán elmondta, nagyon jól érzi magát Makón, teljesítményébe pedig mindenképp közrejátszhat, hogy egy roppant jó közösségbe csöppent a télen.

Ahogy azt Molnár János is említette, a Makó legközelebb a Dabas vendégeként lép pályára, és tehet újabb fontos lépést a bennmaradás felé.

Borítókép: szinvilag.eu