Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Foci korlátok nélkül, a nemzet jogi védőhálója, milliárdos ketyegők és Tóth Andi mesteri szeretkezése. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Csapat

Foci korlátok nélkül.

Makó adott otthont a hétvégén a tanulásban akadályozott diákok kispályás labdarúgó-diákolimpiája országos döntőjének, vendéglátók derekasan állták a sarat az erős mezőnyben, a csapat egyik tagja egy különdíjat is elhozott – derül ki a Delmagyar.hu cikkéből.

„Nagyon szeretek focizni! Összetartó, jó csapatban játszom, és el tudnám képzelni, hogy egyszer profi labdarúgó legyek – mondta a 14 esztendős Rostás Zsolt, aki a legjobb kapusnak járó díjat kapta meg.”

A fociban nincsenek korlátok

Nagyon szeretek focizni! Összetartó, jó csapatban játszom, és el tudnám képzelni, hogy egyszer profi labdarúgó legyek – mondta a 14 esztendős Rostás Zsolt, aki a legjobb kapusnak járó díjat kapta meg a tanulásban akadályozott diákok kispályás labdarúgó-diákolimpiájának országos döntőjén. Elárulta, nem csak kapusként szokott pályára lépni, és tízéves kora óta rúgja a bőrt.

Védőháló

Magyar muníció.

A hetedik alaptörvény-módosítással az Alkotmánybíróság megfelelő muníciót kap, hogy az uniós önkényes diktátumokkal szemben jogi védőhalót képezzen Magyarország köré – mondja a Hirado.hu összeállításában ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

„Amikor Brüsszel túlterjeszkedik hatáskörén vagy a nemzeti identitását sérti, akkor ezzel szemben a tagállamok alkotmánybíróságai fel tudnak lépni, példaként említette a francia államtanácsot vagy a német alkotmánybíróságot. Ha ezt korábban tudomásul vette Brüsszel, akkor ezt most is meg kell tennie – mondta. A magyar kormány a jogszabálytervezetet már 2016 őszén elküldte Brüsszelbe, így már nem jelent újdonságot.”

Jogi védőhalót biztosíthat az alaptörvény-kiegészítés

A hetedik alaptörvény-módosítással az Alkotmánybíróság megfelelő muníciót kap, hogy az uniós önkényes diktátumokkal szemben jogi védőhalót képezzen Magyarország köré – mondta a Kossuth Rádió 180 perc című adásában ifj. Lomnici Zoltán. A hetedik alkotmánymódosítást a 2016. őszi kvótanépszavazás után nyújtotta be a Fidesz.

Teljesítmény

Az ágy mesternője.

A bomba formában lévő Tóth Andiért rajonganak a pasik, a Lokál Online szerint az énekesnő több szexuális ajánlatot is kapott már, egy férfi például egymilliót forintot ajánlott neki egy együtt töltött éjszakáért.

„Néha nem bírja megállni, hogy ne reagáljon egy-egy kéretlen hozzászólásra. Nemrég egy ismeretlen férfi például az ágyban nyújtott teljesítményét bírálta, amikor azt írta, hogy ‘b.szni nem tudsz, te celeb’. Andi minderre vérbeli nőként, diplomatikusan azt válaszolta: ‘Valóban. Én csak szeretkezem’ – írta.”

Egymilliót ajánlottak szexért Tóth Andinak

A bomba formában lévő Tóth Andiért rajonganak a pasik. A Nagy Duett versenyzője több szexuális ajánlatot is kapott már, egy férfi például egymilliót forintot ajánlott neki egy együtt töltött éjszakáért. A tizenkilenc éves énekesnő a Lokálnak elárulta: lábfetisiszták is rendszeresen zaklatják.

Drágaság

Milliárdos ketyegők.

A 24.hu összeszedte a legdrágább órákat, amelyeket aukción eddig eladtak.

„A valaha eladott legdrágább zsebóra ugyanis ennél sokkal több pénzbe került. Ezt az órát 1933-ban készítette a Patek Philippe a legendás bankárnak, Henry Gravesnek. Az órát 2015-ben adta el a Sotheby’s, és 24,4 millió dollárt, majdnem hat és félmilliárd forintot ért egy vevőnek.”

A legdrágább órák, amelyeket valaha elárvereztek

A jegygyűrű mellett a karóra az egyetlen társadalmilag széles körben elfogadott férfi ékszer. Nem is véletlenül lett egyre komolyabb piaca a karóráknak, annyira, hogy már elképesztő összegekért mennek el az aukciókon.