Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Megkezdődött az érettségi időszak, harmadik hetébe lép a katasztrófavédelem által irányított központi szúnyoggyérítés és a MENYUKE mutatkozhatott be a Közösségi hét programsorozat keretén belül. Tegnap ezekről is olvashatott nálunk.

Szegedi lakásból lopott ékszereket egy csanádpalotai férfi, azonban nem volt szerencséje: gyorsan rendőrkézre került. Megkezdődött a kémiai szúnyoggyérítés harmadik hete, most közel 70 hektáron irtják majd a vérszívókat. Mint ahogy már megszokott, a magyarral vette kezdetét az érettségi időszak: 240 percük volt közép- és emelt szinten a diákoknak.

Peller Károly színész nem mindennapit tett: előadását megszakítva lerohant a színpadról, hogy egy fuldokló néző segítségére siessen. Az ország Vili bácsija gyászol: lánya, Várkonyi Andrea színésznő, szinkronszínésznő vasárnap elhunyt hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után.

Idegenben győztek a kézis lányok: a tabella 4. helyén álló Gyomaendrődnek esélye sem volt ellenük. Azonban ifjúsági csapat azonban kikapott. Az országos szintű, Közösségek hete elnevezésű programsorozathoz csatlakozott a József Attila Városi Könyvtár. A „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” elnevezésű projektnek köszönhetően mutatkozhatott be a MENYUKE.

Énekelve mutatkozott be a MENYUKE – Makó Híradó

Az országos szintű, Közösségek hete elnevezésű programsorozathoz csatlakozott a József Attila Városi Könyvtár. A „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” elnevezésű projektnek köszönhetően mutatkozhatott be a MENYUKE, vagyis a Megváltozott Munkaképességűek és Nyugdíjasok Közhasznú Egyesülete.

Ma érdemes lesz nyáriasan öltöznünk, délelőtt 20, délután 26 fok is várható. Tökéletes alkalom elmenni a fürdőbe, ahol az idei év második nyugdíjas találkozóját tartják. A Mentők napját is ünnepelhetjük: 10 órától a főtéren várnak minden érdeklődőt a makói mentőállomás és társszervezet munkatársai.

Reggeli napindítóként a nemrégiben elhunyt Avicii dalát – ne gondolkozzunk, csak picit lazuljunk el.