Belföld Hírek

Elhunyt a Barátok közt főszereplőjének lánya, Várkonyi Andrea

Az ország Vili bácsija – Várkonyi András – lányát gyászolja, aki hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap hunyt el. 

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. A Barátok közt és az RTL Klub osztozik a család gyászában

– olvasható a csatorna oldalán.

Várkonyi Andreát szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra, ezért azt kérik, hogy akik ismerték és szerették a fiatalon elhunyt színésznőt, az iram@t-online.hu címen fejezzék ki részvétüket.

Várkonyi Andrea 1979. május 19-én született Budapesten. A Győri Nemzeti Színház tagja volt. Színházi szerepei mellett rendszeresen szinkronizált is. 2007-ben saját társulatot alapított Plásztán Anett és Czakó Ádám színművészekkel: a 2 Szoknya 1 Nadrág Társulat országszerte rendszeresen fellép. Várkonyi Andrea saját bevallása szerint gyerekkora óta színésznő akart lenni, aminek az édesapja eleinte nem igazán örült, de aztán áldását adta rá. Több darabban együtt is szerepeltek, így például 2014-ben apa és lánya együtt lépett színpadra a Bolha a fülbe című vígjátékban.

Borítókép forrás: RTL.hu