Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Nemcsak énekesként mutatkozott be Kasza Tibor

Szombat esti makói koncertjén az éneklés mellett hangszeren is játszott, sőt, fodrászként is bemutatkozott: hajformázási és csajozási tippekkel is ellátta a színpadra felhívott vendégszereplő kisfiút.

Crystal dalok, magyar és külföldi slágerek feldolgozásai is felcsendültek a tegnap esti koncerten, de főként szólódalokkal szórakoztatta népes közönséget Kasza Tibor.

– Én szegedi gyerek vagyok, ez a vidéki életérzés számomra minden. Ahogy jöttünk végig a lakótelepen, itt is sorházak vannak, én is panellakó kiskölyök voltam, ez nekem nyilván megpengeti a gyerekkori emlékeimet. Én mindig nagyon nagy szeretettel jövök ide hozzátok is, meg igazából bárhova: aki egyszer vidéki gyerek volt, az vidéki gyerek marad örök életére – mondta el az előadó.

navigate_before
navigate_next

Kasza Tibort az utóbbi időkben főként a közösségi médiában való jelenléte miatt szokták emlegetni, de emellett bulvár oldalt indított, amelyen rengeteged dolgozik, ez nagyon motiválja jelenleg, illetve a tévézés is a további tervei közt szerepel, egy új műsorral érkezik hamarosan. Természetesen ezek mellett a zenélésnek is szentel időt, mint elmondta: már csak élő koncerteket vállalnak, nincsenek már félórás haknik.

A városnap kapcsán arról is beszélt, hogy a koncertek, események nagyon fontosak, hogy közösen éljék meg ezeket az emberek: fontos, hogy kijöjjenek, beszélgessenek és lássák milyen közösségnek a tagjai.