Hírek Kiemelt hírek Makó

Minden változik: elballagtak a Galambosok

Az élet nem állandó, de a mérföldkövek azért vannak, hogy ezeknél megálljunk egy kicsit visszatekinteni, mondta Horváth Zoltán igazgató az ünnepségen. Négy osztály búcsúzott el az iskolától.

70 Galambos diák számára volt nagy nap a mai, amikor elköszöntek iskolájuktól, hogy tovább menjenek az élet rögös útján. Igazgatójuk ez alkalommal arra kérte őket, emlékezzenek vissza a napra, amikor először lépték át az intézmény küszöbét.

– Elindulunk egy úton, amin mérföldkövek sorakoznak, ezeknél megállunk egy kicsit, visszatekintünk, majd szemünket újra a célra szegezzük és megyünk tovább. Ne feledjétek, hogy ezen az úton ott vannak mellettetek a szüleitek, barátaitok és elkísérnek azok az emlékek, amelyeket itt találtatok. Az életben minden változik, változik az iskola, változik a tantestület, változnak a diákok, az oktatott szakmák, minden halad előre, ezért fontosak a mérföldkövek, amin meg lehet állni – búcsúztatta a tanulókat Horváth Zoltán.

navigate_before
navigate_next

Az intézmény ilyenkor osztja ki a kimagaslóan teljesítő, ezzel társaik számára példaképpé válók elismeréseit is. A hódmezővásárhelyi Németh Krisztián két díjat is kapott, ezúttal az Angyalsóhaj Alapítvány jutalma is hozzá került.

– Azért választottam ezt a szakot, mert szeretem a kertészetet. Részt vettem és a Szakma Kiváló Tanulója versenyen is, ez három napos volt, írásbelivel és szóbelivel, illetve gyakorlati feladatok is voltak. Az itt elért eredménnyel mentesültem a vizsgák alól. Szép emlékekkel megyek tovább, az osztályom is jó volt, Szegedre megyek továbbtanulni főiskolára. – tudtuk meg a 11/D osztályos diáktól, aki a Szakma Kiváló Tanulója versenyen egy 4. helyet szerzett.

navigate_before
navigate_next

További elismerésben részesülők:

Iskolai és sportversenyeken való eredményes szereplésért: 12/A Csesztó Zsolt

Példamutató szorgalmáért: 12/A BozsákNorbert

Kiemelkedő közösségi munkájáért és sporttevékenységéért: 12/L Bereczki Richárd

Kiemelkedő közösségi munkájáért: 12/L Sebestyén Martin

Jó tanulmányi eredményért: 11/D Szabó Ádám

Példamutató szorgalmáért és magatartásáért: 5/13/A Juhász Gábor

Példamutató szorgalmáért és magatartásáért: 5/13/A Kerekes Richárd

Szakma Kiváló Tanulója versenyhelyezés, mezőgazdasági gépész: 11/C Balla Zsolt Tamás

Szakma Kiváló Tanulója versenyhelyezés, mezőgazdasági gépész: 11/C Kiss Roland

Országos Szakmai Tanulmányi Verseny, mezőgazdasági gépész technikus szakmában a gyakorlati vizsga követelményeit 100 százalékban teljesítette: 5/13/A Hegyi Levente

Kimagasló tanulmányi eredményért, Országos Szakmai Tanulmányi Verseny mezőgazdasági gépész technikus szakmában a technikus képesítő vizsga minden elemét 100 százalékban teljesítette: 2/14/A Nádasdi Dávid

Szakma Kiváló Tanulója verseny, kertész országos 4. helyezés: 11/D Németh Krisztián

Angyalsóhaj Alapítvány díja, 50 ezer forint pénzjutalom: Németh Krisztián