Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Két tanuló kapott Stenger Gizella Alapítvány díjat

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Návay Lajos Szakgimnáziumának, Szakközépiskolájának és Kollégiumának is szombaton rendezték meg a ballagási ceremóniát. A „keriből” 83 diáktól búcsúztak el.

A Návay két szakgimnázium osztályában 21 közgazdaság, 11 logisztika és 16 kereskedő szakos végzett, illetve a szakközépiskolai osztályokban 10 kőműves, 5 festő-mázoló-tapétázó, 12 eladó és 8 gépi forgácsoló fejezte be a tanulmányait. Kincses Tímea igazgató elmondta, nagyon büszkék azokra az eredményekre, amelyeket a tanulók értek el ebben a tanévben, őket a ballagási ünnepség keretén belül díjazzák.

navigate_before
navigate_next

Továbbá a Stenger Gizella Alapítvány díját is átadták két tanulónak: Magda Nikolett Klaudia és Luncz Lili vehette át az elismerést. Nikolett az iskolai rendezvényeket énektudásával színesítette, míg Lili nemrégiben a Szakma Sztárja verseny első helyét hozhatta haza és öregbíthette az iskola hírnevét. Az Angyalsóhaj Alapítvány elismerését a Návayban is átadták, amelyet Magda Nikolett Klaudia vehetett át.