Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Elballagtak a Juhász Gyula végzősei, színes festmények lepték el az ovi falait, átadták a Makó Városért Emlékplaketteket és a Makó Város Emlékérme díjakat – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban.

A Juhász Gyula nyitotta a makói ballagások sorát: a virágba borult intézménytől és az iskola tanáraitól, diáktársaiktól énekszóval köszöntek el a végzősök. Az ovisok legnagyobb örömére csodálatos színekben pompázó festmények lepték el a Kassai utcai intézmény falát: A Continental önkéntesei varázsolták szebbé az unalmas falakat. A tegnapi napon a Zenepavilonnál nagy sikerű koncertet adtak a makói, szentesi és mórahalmi fúvószenekarok.

A Makó Városért Emlékplaketteket és a Makó Város Emlékérme díjakat is átadták tegnap délelőtt a városházán a Makó Város Emléknapja alkalmából rendezett ünnepi testületi ülésen. Megnyitott az első apartman a Maros-parton: a Natura Apartman csak nemrég nyitott meg, de már most látszik, hogy van igény szállásokra a Maros-parton is.

A Continental KirályTeam Kick-Box Akadémia is részt vett fiatal, kezdő sportolókkal a Kövy 4fight Kupán, kilenc versenyzővel neveztek és mindenki éremmel térhetett haza. Az Erdei Ferenc téri sporttelep ad otthont a Kispályás Labdarúgó Országos Diákolimpia Döntőjének pénteken és szombaton.

A mai napot pedig Michael Jackson dalával indítjuk: