Belföld Színes

Tudta? Alekosz oldotta meg az atomválságot

A korábbi valóság show szereplő levélben utasította Észak-Korea vezetőjét, hogy szüntessék be az atomfegyverkezést. Kim Dzsong Un annyira megijedt, hogy még a tárgyalásokat is megkezdte az Egyesült Államokkal.

Elégedettséggel és megnyugvással tölt el, hogy nem hiába munkálkodtam az elmúlt időszakban. Médiacsendőrként eltöltött perceim, mind egy békésebb, biztonságosabb, stabilabb világrend megszilárdításához vezettek.

Kedves barátom – Kim, miután a sajtóból értesült a hozzá intézett intelmeimről, fejet hajtott és megkezdte a tárgyalásokat az Egyesült Államokkal. Most, hogy személyesen is átvette levelemet, nem is tétovázott tovább; bejelentette a Koreai félsziget atommentesítését. Sőt, Kim túlbuzgását jellemzi, hogy még déli szomszédaival is lezárta a több évtizedes háborút, holott ezt külön nem is kértem tőle.

Kedves Barátom! Üdvözlöm eme cselekedetedet, büszkeséggel tölt el, hogy közbenjárhattam, és a birkapörkölt helyett, marhanyakpörkölttel várlak drága Barátom.

Munkám, nem ért véget.

Most, Putyin elnök Úr és az USA közt kell némileg kieszközölnöm a kétoldalú kapcsolatokban azt a pozitív előrelépést, amire vonatkozólag már meg is vannak a konkrét terveim.

Ezt írta közösségi oldalára Nagy Alekosz, aki bizonyítékként korábban egy postán készült képet is feltöltött az Észak-Korea vezetőjének címzett levélről. Reméljük hamarosan erre jár, és akkor mindenki személyesen is megköszönheti neki közreműködését.

Követői ennek biztosan nagyon örülnek, igaz, vannak rosszindulatú emberek is, mint mindig. Valaki a Facebook oldalán ugyanis arról érdeklődik Alekosznál, hogy “Milyen érzés agy nélkül élni? Nem fáj?”