Kiemelt hírek Makó Színes

Ovifalat festettek a Continental önkéntesei

A cég folyamatosan keresi a lehetőségeket arra, hogyan tud egy kis plusz értéket teremteni a városban. Most a Kassai utcai óvoda fala kapott mesehősöket egy kis festék és szorgos kezek által.

Az ovisok legnagyobb örömére csodálatos színekben pompázó festmények lepték el a Kassai utcai intézmény falát. A Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. önkéntesei segítségével néhány óra alatt szinte mesekönyv lett az addig unalmas falból.

– Természetesen nagy örömmel fogadtuk a felajánlást, gyönyörű szép lett az udvarunk. A gyerekek is élvezték, folyamatosan az önkéntesek között sürögtek-forogtak. – mondta el Barta Anita tagintézményvezető.

A Continental egész évben számos alkalommal fordít figyelmet a jótékonykodásra, a hasznos célok támogatására, és az értékteremtésre. A roma kisebbséget és sportrendezvényeket is folyamatosan segítik, a cég önkéntes csapatába pedig egyre többen jelentkeznek, tudtuk meg a személyzeti igazgatótól.

– Nem csak munkáltatók szeretnénk lenni, hanem szerves része a városnak, a közösségnek. Ez a fajta önkéntes tevékenységünk még nagyon friss kezdeményezés, de hagyományt akarunk teremteni belőle. A lényeg, hogy mindenki számára hasznos legyen. A dolgozóinknak is jó, mert együtt tudjuk tölteni az időt a kollégákkal, erősítjük a kapcsolatokat a dolgozók és a városban élők között is, az új kollégák beilleszkedését segíti. – mondja Molnár András.

navigate_before
navigate_next