Hírek Kiemelt hírek Makó

Megnyílt az első apartman a Maros-parton

A Natura Apartman csak nemrég nyitott meg, de már most látszik, hogy van igény szállásokra a Maros-parton is.

– Évente csak párszor jártunk le a családdal, viszont folyamatosan karbantartottuk – indokolta meg Halász Tamás, honnan jött az ötlet, hogy apartmant csináljanak a nyaralójukból.

Feleségével gondolkodtak el azon, hogy bár nagyon szép és csendes a környezet a Maros-parton, magánkézben lévő nyaraló apartman sokáig mégsem volt egy sem. Tavaly ősszel neki is kezdtek a felújításnak, ami mostanra befejeződött, és meg is nyitottak.

– Olyan szolgáltatást tudunk nyújtani, mint bármelyik városi panzió. Légkondicionált, új bútorok vannak, új fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, internet, TV. Csendes helyen van, jó érzés, hogy nincs városi zaj, és tiszta a levegő. – mondja a tulajdonos.

Bár épp csak pár hete nyitottak meg, nagy az érdeklődés a két-három fős apartmanra, ahogy a Maros-partra is egyre több turista érkezik meglátogatni a Lombkorona-sétányt, vagy a Kalandparkot.

– Voltak már olyan külföldiek nálunk, akik a fürdőbe évek óta járnak, de nem is tudták, hogy itt ilyen szép környezet van, van lehetőség hogy az itteni turizmus is felzárkózzon a Hagymatikum mögé – véli Halász Tamás.

navigate_before
navigate_next