Hírek Kiemelt hírek Sport

7 arannyal tértek haza a KirályTeam fiatal versenyzői

A nemrégiben megrendezett nádudvari Kövy 4fight Kupán a Continental KirályTeam Kick-Box Akadémia is részt vett fiatal, kezdő sportolókkal. Kilenc versenyzővel neveztek és mindenki éremmel térhetett haza.

Nádudvar adott helyet egy területi kick-box versenynek, ahol a Continental KirályTeam Kick-Box Akadémia utánpótlás sportolói is részt vettek. A makói egyesület kilenc versenyzőt indított a harmadik alkalommal megrendezett Kövy 4fight Kupán. Loós Csaba elnöktől megtudtuk, most az óvodás korosztályú gyerekek adták a gerincét a csapatnak, de haladókat is vittek erre a versenyre.

– Úgy gondolom, ez a kupa teljesen megfelelő volt a mi gyerekeink számára, hiszen az óvodás korosztály nagyon kevés rutinnal rendelkezik, de maximálisan ki tudják használni a lehetőségeiket, amely látszódik az eredményeken is. Az edző kiemelte, egy-egy számban nagyon sok nevező volt, így több küzdelmen vettek részt a kicsik és így érték el a nagyszerű helyezéseket.

Kilenc versenyzőből mindenki a dobogón végzett, hiszen hét arannyal, egy ezüsttel és egy bronzzal térhetett haza az egyesület. Veres Richárd hatszoros világ- és nyolcszoros Európa bajnok, a csapat szakmai koordinátora szerint az eredmény magáért beszél és roppant büszke a makói versenyzőkre. Most már látszik,hogy a lendületes munka és a rutin vegyítése, tökéletes párossá kovácsolta Csabát és Richárdot.

A nádudvari verseny jó visszaigazolást ad az egyesületnek, hiszen az eredmények azt igazolják, hogy érdemes már 3-4 éves kortól elkezdeni a kick-boxot. Loós Csabának és Veres Richárdnak is az a célja, hogy olyan sportolókat neveljenek, akik nem csak eredményes versenyzők, hanem példamutatóak és értéket teremtenek az élet minden területén.

Képeket készítette: Nagy Melinda.