Hírek Kiemelt hírek Makó

Pénteken kezdődnek a középiskolai ballagások

Pénteken a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola végzősei búcsúznak el tanáraiktól és diáktársaiktól, szombaton a József Attila Gimnázium, a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola, illetve a HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma ballagóit búcsúztatják el.

Pénteken és szombaton tartják a makói középiskolák a ballagási ceremóniájukat. Ezt követően az írás- és szóbeli érettségikre készülhetnek a diákok.

Elsőként a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskolában búcsúztatják el a végzős osztályokat. Szombaton, 9 órától a József Attila Gimnáziumban, a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolában, illetve a HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában köszönnek el diáktársaiktól, tanárjaiktól és az intézményüktől a tanulók. 

Ahogy már tavaly is, idén is átadják az Angyalsóhaj Alapítvány elismerését. Az alapítvány azt a tanulót díjazza, akik kiemelkedő tanulmányi eredményeket ért el, sikeres versenyeredményei vannak, illetve a közösségért is sokat tesz.