Kiemelt hírek Makó Sport

Emberfeletti küzdelemben kaptak ki a lányok

Húsz percet emberhátrányban játszott a Makói KC női kézilabda csapata a Lajosmizse elleni mérkőzésen. Emberfeletti teljesítményüknek köszönhetően csak 2 góllal kaptak ki. (A kép illusztráció.)

Lajosmizsei UKC-Makói KC 24-22 (16-12)

NB II/DK, Női Felnőtt, 70 néző előtt.
Játékvezetők: Kovács Márk, Nagy Balázs Attila Versenybíró: Járdi Ádám.
Makói KC: Cseh, Kádár/kapusok/, Debreczeni 3/2, Nagy N. 2, Antal 4, Rózsa 2, Draxler R. 4/1, Draxler D. 8, Nagy F., Dénes Dominika, Hadobás 1, Szél.
Kiállítás: 5/9.

Szabó Attila: A kezdeti bizonytalanságunk utána jó taktikánkkal és a jó játékkal kiegyenlítettünk a vége előtt néhány perccel. Ekkor azonban a támadásban a hibánkat kis szerencsével kihasználó ellenfél be tudta húzni a mérkőzést. Az ellenfél csapatát játékban felülmúltuk, a játékvezetői kettőssel azonban nem bírtunk. 20 percet kellett emberhátrányban játszanunk és volt olyan része is a mérkőzésnek, amikor három játékosom küzdött az ellenfél hat játékosa ellen. Vérlázító! Büszke vagyok a csapatom teljesítményére! Minden pályára lépő játékosom jól játszott!

Lajosmizsei UKC-Makói KC 22-24 (12-10)

Női ifjúsági III. Osztály/DK, 50 néző előtt.
Játékvezetők: Kovács Márk, Nagy Balázs Attila.
Makói KC: Stefanik/Kapus/, Bozsó 2, Bugyi, Dénes Dominika 3/1, Farkas, Hadobás 3, Halasi, Kakuszi, Rácz 8, Szél 3, Szűcs 5/1.
Kiállítás: 5/4.

Balázs Erika: Nem könnyű esélyesként sem a pályára lépni. Ellenfelünk bátran játszott, mi sok befejezési lehetőséget hibáztunk el. A második félidőben a jobb védekezésünk billentette javunkra a mérkőzést.